Grafikai tervezésnél, így idegesítsd fel a grafikusodat!

Home / grafikusok / Grafikai tervezésnél, így idegesítsd fel a grafikusodat!

Miért érdemes minket választanod, ha grafikai tervezésre van szükséged?

  • Iparművész tervezőgrafikusokkal dolgozunk.
  • Online, folyamatosan elérhetőek vagyunk.
  • Garanciát adunk.
  • 2003 óta vagyunk a piacon, így nem fogunk váratlanul eltűnni, mint a kámfor.
  • Határidőre, és egy csapatban gyorsan dolgozunk.
  • Együtt ötletelünk Veled, és teljes online megjelenésben (grafikától a SEO-n át a teljes online marketingben segítségedre leszünk).
  • Reális áron dolgozunk.
Grafikai tervezésnél, így idegesítsd fel a grafikusodat!

Csomagolástervezés, már 50.000 Ft-tól

Grafikai tervezésnél, így idegesítsd fel a grafikusodat!

Teljes branding tervezése, már 380.000 Ft-tól

Grafikai tervezésnél, így idegesítsd fel a grafikusodat!

Kisarculat tervezése, már 120.000 Ft-tól

Grafikai tervezésnél, így idegesítsd fel a grafikusodat!

Logó, embléma tervezése, már 48.000 Ft-tól

Így idegesítsd fel a grafikusodat a grafikai tervezés alkalmával 🙂

Pontokba szedtem a megoldásokat, melyek külön-külön is nagy hatást érnek ám el a grafikusodnál arculattervezésnél, de tetszés szerint variálhatóak:

 

1. Ködösítve mondd el, hogy milyen honlapot, webdesignt szeretnél, hogy minél nehezebb legyen kitalálni az egészet. Utána bármit is kapsz, mondd azt, hogy te teljesen másra gondoltál. Aztán változtasd meg 5 percenként a véleményed, miután elkészült a terv.

És mondd azt, hogy „Kérlek, változtassuk meg, mert a haverom haverjának a haverjának az jobban tetszik.”Aztán ezt játszd el néhányszor. Lehetőleg a módosításokat 5 percenként telefonon közöld, legyél bizonytalan és használj sok „ö” betűt magában kötőszóként és ,,nem is tudom” kifejezést. És minden nap ismételd meg ezt 10-szer, az egy szép kerek szám. 🙂

 

2. Adj neki egy rossz minőségű anyagot, fényképet és valamilyen ízléstelen szín összeállításhoz ragaszkodj, és közöld vele, hogy nyugodjon meg, mert a grafikus logója úgyis rajta lesz a kész produktumon..

 

3. Kedveskedj neki ezekkel a mondatokkal: ,,Ó, a weblap nem nagy dolog, tulajdonképpen én is megtudnám csinálni. De van rá egy teljes napod.”

 

4. Menj oda váratlanul, személyesen a grafikai stúdiójába és mondd meg, hogy a mai napot arra szánod, hogy mellette legyél, mikor dolgozik, és majd te megmutatod mi a teendő..

 

5. Ne írj alá megrendelőlapot, helyette mondd azt, hogy te nagyon megbízható vagy és nincs szükség formalitásokra, de ha nem tetszik amit csinálni fog, akkor nem vagy hajlandó semmit sem fizetni érte, sőt másik öt grafikustól is megrendelted a webdesign szolgáltatást és most várod az ötleteket ingyen..Nézd meg a referenciáit és mondd azt, hogy ezek után 50% kedvezményt kérsz az előre megbeszélt árból. 🙂

 

A grafikus bosszúja

Viszont elképzelhető, hogy a grafikusod bosszút eszel ki, és plagizál egy logót egy az egyben, vagy eltűnik, mint a kámfor. De ha jól bánsz vele, akkor nagyon szép munkát hagy hátra kezeiből egy iparművész tervezőgrafikus.

Amikor hagyják szárnyalni a grafikust: 🙂 

meghívó tervezés
Névjegykártya tervezés
üdvözlőlap tervezés
Illusztráció készítése (referenciák)

Keresztes Attila

KKV számára épít csapatunk, komplexen, testre szabott WordPress alapú, tovább fejlesztett honlapot/webshopot garanciával. Fontos, hogy ezek ne csak szépek legyenek, hanem folyamatos bevételt is biztosítsanak.  Jómagam ezt a folyamatot segítem elő a megfelelő kommunikáció, határidők betartása és minőség megteremtésével. PR szakon diplomáztam és 2005 óta rengeteg céget tettünk sikeressé.

Related Posts
kiadványszerkesztéspénztárgép formatervezése