Honlapkészítés, honlap tervezés iparművész tervezőgrafikus által

Home / grafikusok / Honlapkészítés, honlap tervezés iparművész tervezőgrafikus által

Sokan nevetnek ezen a videón, de ez nem vicc.

Mi a különbség a grafikus és az iparművész tervezőgrafikus között – tisztelet a kivételnek?

Adunk egy ajándék iparművész grafikust neked, hogy cégedet ne az olcsójános cégével azonosítsák – honlapkészítés, honlap tervezés, weblap készítés, weblapkészítés, weblap, weboldalkészítés, honlap készítése, honlap szerkesztés,

Volt egyszer egy cég, amelyik nagyratörő volt ugyan, de ezt nem megfelelően kommunikálta, hiszen azt gondolta, ami neki nyilvánvaló az mindenkinek az. Ismerős történet?

Ez sokunkkal előfordul, hogy magunkból indulunk ki – honlapkészítés, honlap tervezés, weblap készítés, weblapkészítés, weblap, weboldalkészítés, készítése, szerkesztés, design, saját, céges, weboldal, honlaptervezés, programozás, honlap készítő.

Ez a bizonyos cég utána talált egy iparművész tervezőgrafikusokból álló csapatot, akik a közhiedelemmel ellentétben elérhető árakon fogtak honlapkészítésbe, honlap tervezésbe, sőt még ajándékot is felajánlottak (lásd a cikk végén). Ráadásul a weblap készítés előtt az árajánlatban garanciát is adtak.

És, még az is kiderült, miután megnézték a cég referenciáit, weblap terveit, hogy multinacionális cégeknek is dolgoznak rendszeresen a 10-20 év szakmai tapasztalattal rendelkező honlaptervezést végző iparművészek, akik természetesen online is elérhetőek. Sőt, a teljesség jegyében weboldal programozás sem akadály nekik, mely sokszor sajnos konfliktusokat szül a programozó és grafikus között. Ha nem most, akkor később…

Ez lehet, hogy idővel derül ki, mikor a weboldal design már elavult és szeretnénk feldobni a honlapot, de a programozó és vagy a grafikus a haját tépi az előző kolléga megoldásai miatt. A Thermopülei csatát felülmúló torzsalkodás alakulhat ki ekkor, melyet általában pont akkor realizálódik és tapasztaljuk meg fontosságát, mikor belekerülünk. De minek ebbe belekerülni, ha nem muszáj?

Ez nem mese, hanem a valóság – weblap design, saját honlap, céges weboldal, weboldal, honlaptervezés, weboldal programozás, honlap készítő, weboldal design készítés

Tádám, lassan elég a szavakból, jöhet a tett, mely ékes bizonyítéka annak, hogy ez nem mese, hanem maga a valóság. És leendő ügyfeleinknek ajándék grafikust adunk, hogy üres szavakon túl, tettekben is bebizonyítsuk azt, amit leírtunk. Na, próbára teszel minket?

Ezen a linken találsz néhány árat grafikai és programozói munkára és természetesen az adott iparművész grafikai produktumot is megtudod nézni: honlapkészítési árajánlat

Nézd meg referenciáinkat és tégy próbára minket, klikk ide.

Keresztes Attila


PR szakon diplomáztam, aztán pszichológiát tanultam. De a működő online marketing + SEO fogásokat számomra a 2005-ben indított vállalkozásom és sok-sok kávé társasága mutatta meg.

Related Posts

Privacy Policy Settings

google-analytics
weblapkészítésiparmuvesz tervezőgrafikusok