Visszafejlődés, mikor a konkurencia fejleszt helyetted , avagy web és honlap fejlesztések

Home / grafikusok / Visszafejlődés, mikor a konkurencia fejleszt helyetted , avagy web és honlap fejlesztések

Ezen az oldalon van mit fejlesztenünk, igaz?

weblapkészítés

Állandósult valóság vagy weblap?

Ha igaz az, hogy folyton minden változik: a testünk, az évszakok, az elektronika, a híradástechnika stb. akkor miért ne kéne vállalkozásunkon belül weboldalunkat, honlapunkat is folyton fejlesztenünk (honlap, fejlesztések, honlaptervezők, siteok, webdesign, webfejlesztések, weblapkészítők, weblapok, weblaptervezők, weboldalak, weboldalfejlesztések) ? Na jó, van két dolog, ami nem változik, ahogy mondani szokták, legfeljebb az időpontja és milyensége, ez a halál és az adó.:)

Ha a honlap nem értékesít, akkor ki kell rúgni vagy meg kell változtatni, mert akkor minek egy cégnek honlap, ha nem hoz eredményt, új ügyfeleket? Persze a marketing megoldásokra kell „felültetni” a grafikát, mert az önmagában kevés.

Milyen lenne a piacon a honlapod, ha a 10 év alatt semmit nem változtattál volna meg rajta? Bár lehet, hogy már a retró stílusa miatt is sikert aratnál.:) Visszatérve, ha testünket, lelkünket, párunkat, gyerekünket, autónkat, házunkat folyamatosan ápoljuk – tisztelet a kivételnek:) -, miért lenne ez máshogy a site-unk, weblapunk esetében? Miért ne kéne webfejlesztéseket, honlapfejlesztéseket végrehajtanunk?


Ha mi ezt nem tesszük meg, akkor majd helyettünk a konkurencia megteszi, így hozzájuk képest visszafelé fogunk fejlődni, pedig nem csináltunk semmit. Ha pedig nem tehetséges grafikust, vagy iparművész tervezőgrafikust választunk, akkor elképzelhető, hogy a webdizájn, illetve a weboldal fejlesztések fordítva sülnek el.

Nem véletlen, hogy a honlaptervezők nem hobbiból végzik el munkájukat, hanem szakemberek. A weblapkészítők, webdesignerek ugyanúgy egy szakmát gyakorolnak, mint a cipész vagy pszichológus vagy a politikus. Na jó, ez nem a legjobb hasonlat talán néhány esetben.:)

És micsoda véletlen, hogy mi éppen ezzel foglalkozunk.:) Viccen kívül nem ezen a cikken, hanem inkább a referenciamunkánkon van a hangsúly, muszáj a szerény iparművész tervezőgrafikus művészeket ilyen módon felkonferálnom, megmutatnom mit tudnak létrehozni, mert ők szerények velem ellentétben.:) Szóval nézzük meg ezeket a munkákat közösen.

Muzeális érték, hiszen még csak 2009-et írunk:


weblapfejlesztések, honlapkészítés.
.

 

Ki a múzeumból

Mostani, trendi weblapok: honlap készítés referenciák és árak.

Keresztes Attila

www.spiritlab.hu


Honlapod gyors INGYENES felmérése

honlapelemzés

– webergonómia
– grafika
– keresőoptimalizálás (SEO)
– marketingpszichológia
–  webjog
– programozás szempontból

KÉREM A DÍJMENTES FELMÉRÉST

Related Posts

Privacy Policy Settings

google-analytics
cégimagewebdesign