Logó tervezési árak iparművész tervezőgrafikustól

Home / grafikusok / Logó tervezési árak iparművész tervezőgrafikustól

Nem minden esetben van szükség logó tervezésre

Alap esetben nem biztos, hogy arculattervezéssel kell kezdened miután elkészült a honlapod. De egy idő után, ha elérsz egy szintet, és elég felnőtt lesz a céged, akkor érdemes egy egységes arculattal előrukkolnod. Ha eljutottál idáig, akkor érdemes iparművész tervezőgrafikust választanod, aki valóban nagyon igényesen dolgozik.

És ne gondold, hogy a logó tervezés ára feltétlen drágább mint, ha egy grafikus készítette volna el a remekművet. Azonban a logó készítés minőségileg magasabb szinten valósul meg.

 

Iparművész tervezőgrafikai szintű logótervezés online

Mi garanciát is adunk és 2003 óta szolgáljuk ki a nagyérdeműt. Több multinacionális cég is rendszeresen választott minket, de általában mikro és kkv-nak dolgozunk. Több féle tervet készítünk el, ha erre van igényed és ezek közül biztosan megtalálod az igazi megoldást.

 

 

Logó tervező és készítő „kisiparos”

Sok tehetséges logó tervező és logó készítő grafikus kínálja szolgáltatásait az interneten. Érdemes a referenciákat átnézni az árajánlaton kívül. Nagyobb cégek azonban nem véletlenül kérnek próbamunkát mielőtt a logó tervezőre rátalálnak, mert volt már rá példa, hogy a referencia mástól származott, vagy jogvédett dolgot plagizált grafikus néni vagy bácsi…

És, hát ilyenkor a céget perelik be, aki az adott logót megrendelte és aztán ő is beperelheti a grafikusát, akitől a logó származik. Persze azért ez ritkaszámba megy, de jobb elkerülni ezeket az atrocitásokat, mely az adott cég hírnevét sem nagyon erősíti meg.

 

 

Extra a logótervezésen kívül

A legjobban, akkor jársz, ha komplexen egy kézben van az iparművész tervezőgrafika, marketingpszichológiai megoldások webjoggal összehangolva, illetve a keresőoptimalizálás (SEO) és programozás, webergonómia.

Így ki tudod választani, hogy pontosan mire van szükséged és, ha mindegyik szolgáltatásra szükséged van, akkor elég hátra dőlnöd és várni a vevőket, a többit pedig nyugodtan ránk bízhatod.

Keress minket és elküldjük Neked a további infókat ezzel kapcsolatosan.

Keresztes Attila

Honlapod gyors INGYENES felmérése

honlapelemzés

– webergonómia
– grafika
– keresőoptimalizálás (SEO)
– marketingpszichológia
–  webjog
– programozás szempontból

KÉREM A DÍJMENTES FELMÉRÉST

Related Posts

Privacy Policy Settings

google-analytics
webjog, internetes vásárlás elállási jog, vállalkozás kötelező elérhetőség a honlaponszórólap tervezés ár, szórólap, szórólap készítés, szórólap tervezés