Névjegykártya, névjegy tervezés iparművész tervezőgrafikussal

Home / grafikusok / Névjegykártya, névjegy tervezés iparművész tervezőgrafikussal

A névjegykártyákról már írtam néhány szót itt, hogy mire érdemes grafikai szemszögből figyelni: Névjegykártya evolúció iparművész tervezőgrafikus módra (névjegy, névjegykártya, kisarculat, grafikus) névjegyek, névjegy készítés, névjegykártya papír, névjegykártya tervezés, névjegy tervezés .Kreatív névjegykártyák készítése, avagy a nem mindennapi névjegy tervezés nyomában

Ez egy olyan terület, ami napról napra fejlődik. Emlékszem régen mikor a névjegyekre először kerültek fel a fényképek az milyen nagy újdonságnak számított. Így elképzelhető, hogy amit most írok a névjegy készítése kapcsán, illetve a névjegykártya papírokról, az szintén elavult lesz idővel. Volt olyan is, mikor vonatjegyet imitálva készült el a névjegykártya tervezés és egy lyukasztóval a dátumot kilyukasztotta az ügyfélkapcsolatos, hogy tudjuk legközelebb mikor lesz a tárgyalás az adott céggel, akitől a névjegyet kaptuk.

.

.
.

Aztán hallhattunk olyan névjegy tervezésről is, hogy egy kis ablakot helyeztek el a névjegykártyán, ami rögtön mosolyt csalt az ügyfél arcára. Ennek köszönhetően az érzelmi szint is megváltozott. Ezen kívül vannak olyan névjegykártyák, amik kihúzhatóak, pl. egy kis figurát lehet kihúzni belőle. Akár külön képsorozatokat is megjeleníthetünk a névjegyünkön, vagy előtte, utána képeket. Ezek elég kreatív megoldások, amíg idővel el nem terjednek.

Nézd meg referenciáinkat és tégy próbára minket, klikk ide.

Keresztes Attila


PR szakon diplomáztam, aztán pszichológiát tanultam. De a működő online marketing + SEO fogásokat számomra a 2005-ben indított vállalkozásom és sok-sok kávé társasága mutatta meg.

Related Posts

Privacy Policy Settings

google-analytics
iparmuvesz tervezőgrafikusokwordpress költöztetés