Névjegykártya online megrendelése esetén az elkészítési árak nem mindig tükrözik a valóságot

Home / grafikusok / Névjegykártya online megrendelése esetén az elkészítési árak nem mindig tükrözik a valóságot

Valójában nemcsak névjegykártyára, hanem ügyfelekre van szükségünk

A névjegykártya evolúcióról és névjegykártya készítés rejtelmeiről már több cikket írtam, de ez is egy örök téma, mert tilos addig névjegykártyát rendelni, amíg nincs konkrét marketing tervünk. Hiszen valójában nemcsak névjegyre, hanem általában ügyfelekre van szükség és, hogy az ügyfelek minket megtaláljanak, ebben van segítségünkre a névjegykártya.

Ebben az esetben a cél a legfontosabb és ennek szellemében kell elkészíttetni a névjegyeket. Mert, ha ismerjük a pontos célt, akkor tudjuk, hogy a névjegy többféle marketing funkciót is elláthat pl. lehet kupon is egyben és hatástöbbszöröző eredményeket érhetünk el a névjeggyel. Ha ezt tisztáztad Magadban (vagy velünk), akkor érdemes beszélni a grafikai megoldásokról.

A házat sem először esztétikai szempontok alapján építjük fel, hanem az alapozással kezdünk. A „cicoma” sokat számít, de az az utolsó lépésben kerül kialakításra. A névjegykártya készítésnél ugyanez a helyzet.

 

Névjegykártya áraknál vedd figyelembe…

Érdemes a grafikus referenciáját megnézni és előre tisztázni, hogy hány terv készül el pontosan. És, ha igényes névjegykártya megoldásokat szeretnél, melyeket akár könnyen online is meg lehet rendelni, akkor válassz iparművész tervezőgrafikust. Mi grafikai áron nyújtjuk ezt a szolgáltatást. És, ha kell a marketingben is segítünk. A nyomulós marketing helyett, „emberi” megközelítéseket használunk.

 

Névjegykártya készítés iparművész tervezőgrafikus által

Nagyon sok kreatív dolgot latba lehet vetni, de nem minden esetben van rá szükség. A lényeg, hogy tudjuk ki a célszegmens és mi a pontos cél. Így nem kell ágyúval verébre lövöldözni. És költségkímélő módon csak annyi energiát elég belefektetni a névjegyek elkészítésénél, amelyre éppen szükség van.

Írj nekünk és visszahívunk, hogy minél hamarabb átbeszélhessük a részleteket.

Keresztes Attila

 

Honlapod gyors INGYENES felmérése

honlapelemzés

– webergonómia
– grafika
– keresőoptimalizálás (SEO)
– marketingpszichológia
–  webjog
– programozás szempontból

KÉREM A DÍJMENTES FELMÉRÉST

Related Posts

Privacy Policy Settings

google-analytics
grafikai tervezés árak, grafikai tervezés, grafikai stúdiócontent marketing, tartalom marketing, tartalommarketing a gyakorlatban, tartalommarketing stratégia, tartalommarketing jelentése