Weboldal készítése iparművész tervezőgrafikus által

Home / grafikusok / Weboldal készítése iparművész tervezőgrafikus által

Sokan nevetnek ezen a videón, de ez nem vicc.
Mi a különbség a grafikus és az iparművész tervezőgrafikus között – tisztelet a kivételnek?

Weboldal készítése iparművész tervezőgrafikus által az biztos nagyon drága… Biztos, hogy biztos?

Ha az ember iparművész tervezőgrafikusokkal dolgoztat honlap készítés és design kapcsán, akkor elsőre azt hiheti, hogy ez sokkal drágább, mintha egy átlagos grafikust kérne fel a munkálatok elvégzésére. Szerencsére csalódást kell okoznom, mert ez nem feltétlen van így a weboldal készítés kapcsán.

Arról nem is beszélve, hogy az ízléstelen honlap és weboldal tervezés úgy riasztja az embereket és a leendő vevőket, mikor szemrevételezik honlapunkat, mint az alkoholistát a vízivás. Tehát érdemes ezen elgondolkodni – weboldal készítés, weboldal készítése, weboldal tervezés, weboldal készítő, honlap, honlapkészítő, honlap készítés, honlap design, weboldal készítés árak, honlapkészítés ár, weboldal készítés árajánlat, weboldal készítés ár, honlap árak, weblap készítés árak, weboldal árak, honlapkészítés árak.


Csak elégett ügyféltől fogadunk el pénzt – weboldal tervezés garanciával, weboldal készítő és honlap virtuóz, avagy honlapkészítő, honlap készítés, honlap design iparművész színvonalon

Az 5 alapvető grafikai szarvashibáról, mely elássa honlapodat, itt írtam bővebben. Mivel sok panaszos vásárló jött hozzánk, így rájöttünk arra, hogy mi nyugodtan adhatunk ügyfeleinknek garanciát, hiszen általában elégedettek a vevőink.

Persze, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, de azért a tettek mégiscsak sokat elárulnak az emberről, többet mint a puszta szavak, igaz? Miután megnézte a leendő ügyfél a referenciáinkat (több multinacionális cég bízott már meg bennünket) és megállapodtunk az árban, az iparművész tervezőgrafikus elkezd dolgozni.


DE, ha a tervek mégsem aratnak osztatlan sikert, akkor még van lehetősége az ügyfelünknek meggondolnia magát. Miért ne, hiszen a weboldalkészítő és a leendő honlap tulajdonos is jól tudja, hogy ezt nem kilóra mérik. Ez művészet és ízlések és pofonok…. Így a honlap készítés és honlap design kapcsán csak elégedett ügyfelektől fogadjuk el a teljes tiszteletdíjunkat (részleletes információkat a kezdőoldalunkon találsz: iparművész tervezőgrafikus).

De mennyi az annyi? – weboldal készítés árak, honlapkészítés ár, weboldal készítés árajánlat, weboldal készítés ár, honlap árak, weblap készítés árak, weboldal árak, honlapkészítés árak

Sokszor a programozás kapcsán komolyabb munkálatokra van szükség és fontos, hogy a végén a grafikus ne mutogasson a programozóra (vice-versa), ha valamilyen hiba áll fenn. Jó, ha az ember komplexen átlátja az egészet és több javaslatot tud adni ügyfelének, ötletelve, kreatívan, hogy hosszú távon is bővíthető legyen az adott oldal és ez ne akkor derüljön ki mikor már az ügyfél sok pénzt és energiát beleadott.


Ezen a linken találsz néhány árat grafikai és programozói munkára és természetesen az adott iparművész grafikai produktumot is megtudod nézni: honlapkészítési árajánlat

Nézd meg referenciáinkat és tégy próbára minket, klikk ide.

Keresztes Attila


PR szakon diplomáztam, aztán pszichológiát tanultam. De a működő online marketing + SEO fogásokat számomra a 2005-ben indított vállalkozásom és sok-sok kávé társasága mutatta meg.

Related Posts

Privacy Policy Settings

google-analytics
programozóhonlapkészítés grafikus által