A webshop készítés árak ez alapján születnek meg

A webáruház készítés árak 2 kategóriája

  • Webshop bérlés (főleg, ha sok terméked van)

    Előre elkészített funkciók állnak rendelkezésedre. Általában a webáruház készítés árak havi csomagárakhoz vannak rendelve.
    Az alap csomag általában korlátozott termékeket, némi design elemet és tömeges feltöltési lehetőséget tesz lehetővé. Így bizonyos automatizációs folyamatok egyből elérhetőek.
    A közép csomag többnyire magában hordja a bankkártyás fizetési lehetőséget, szűrési rendszert, külső rendszerekkel történő termékadatok frissítését, és a kívülről érkező termékmegosztóval történő integrációt.
    A felső csomag pedig általában marketing célokat szolgál: Facebook, Instagram, Google Shopping, akciók, kuponok, hűségpontok, egyéb affiliate rendszerek és intelligens termékajánlók. A webshopbérlés ára havi nettó 5-10 Ft-tól 20-30 e Ft környékén mozog. Előnye, hogy kész rendszert kapunk, amit egy csapat folyamatosan fejleszt. Nem kell egyszerre az egész fejlesztést kifizetni. Hátránya, hogy nem teljesen személyre szabott, hosszú távon drágább lehet bizonyos esetekben. Ugyanis éves szinten több százezer forintba is kerülhet. Ám ennyi pénzért már egyszeri költség ellenében is tudunk webáruházat csináltatni magunknak. Ha saját rendszerben gondolkodunk. Ezen kívül az online marketing, keresőoptimalizálás kapcsán is általában általános megoldást kapunk, személyre szabott megoldás helyett. Persze ez a probléma áthidalható, hogy ha keresőmarketing ügynökséget, vagy online marketing és SEO szakembert keresünk fel. Ő majd optimalizálja a rendszert.
  • Webshopkészítés (kevesebb termék esetén költségkímélő megoldás)

    Régebben a nulláról kellett mindent leprogramozni. Ma már például a WordPress WooCommerce megoldásnak hála, professzionális sablonokkal az „alapanyagot” 20-30 e Ft-ért megkapjuk (bruttó). Természetesen ezt még össze is kell rakni.
    De rengeteg ingyenes és fizetett plugin van a segítségünkre. Speciális helyzetben pedig egy fejlesztő jóformán mindent meg tud oldani nekünk. Így elég egyszer fizetni a webshopért, amit utána már csak karban kell tartani (frissíteni a platformot). Ha szeretnénk, akkor admin felületen keresztül mi is el tudjuk ezt végezni, illetve szerkeszteni tudjuk a saját webshopunkat.

Azzal, hogy kész a webáruházad, még semmi sem fog történni

Sok milliárd honlap van a neten. Azok a webáruházak, melyek folyamatosan, évek óta és profi módon erősödnek, nem megelőzhetőek két hét alatt.  Szóval a honlap bérlése, vagy elkészítése csak egy dolog. Technikai kérdés. De ezen kívül a keresőoptimalizálás (SEO), és keresőmarketing iránt is érdeklődj, ne csak a webshopkészítés árakkal törődj.

A keresőoptimalizálás egy hosszú, hónapokig, évekig tartó folyamat, mely folytonos finomítást igényel. A keresőmarketing például Google Ads (Adwords) és Facebook hirdetésekkel azonban már akár holnap megtalálnak a vevők. Természetesen ott is nagy a verseny.

Ám ezzel elég jól le lehet fedni a teljes piacot, és ugyan drágább valamivel, de azonnali a hatása. Ez is folyamatos munkálatokat igényel, és össze kell hangolni a dolgokat. A legütősebb a kettő együtt, mert az organikus, és fizetett hirdetésekre is szívesen klikkelnek az emberek.

Szeretnél egy letisztult, gyors, mobilbarát, modern webáruházat, amely nagy forgalmat, sok pénzt hoz Neked?

Kis, akár egy személyes cégeknek, és a kkv-nak biztosítjuk ugyanazt a komplex szolgáltatást amit a multik szoktak igénybe venni. Garanciával, elérhető áron, a webshopkészítéstől, az iparművész grafikai tervezésen át a szövegírásig, a keresőoptimalizálással, online marketing támogatással komplexen, mindenben segítünk. Így egy kézben, mindent megcsinálunk, hogy ne kelljen külön 4-5 céghez fordulnod.

Elkészítjük a legmodernebb és a legnépszerűbb WordPress, WooCommerce alapú webshopodat és be is reklámozzuk!

Mit takarnak nálunk a WordPress webáruház, webshop készítés árak?

  • Igényes, letisztult, modern, reszponzív webshopra vágysz, mely kifejezi vállalkozásodat, amivel az érdeklődők azonosítanak Téged?
  • Nem akarsz aggódni a bírságok miatt, és elveszni a jogi szövegekben (GDPR és egyéb jogszabályokkal történő kompatibilitás)?
  • Nem szeretnél rejtett költségeket fizetni a webáruházadat illetően?
  • Te is szerkesztenéd weshopodat magyar szerkesztőfelületen keresztül?
  • Egyedi megjelenésre vágysz, amit iparművész tervezőgrafikusaink fognak megtervezni Neked?
  • Fontos, hogy gyors legyen mint a szélvész, és akár egyéni kérésed alapján, legyenek rajta különleges egyedi funkciók (akár később)?
  • Szeretnéd, ha úgy lenne kialakítva már az elején a webáruházad, hogy a keresőben jó helyen jelenjen meg SEO (keresőoptimalizálásnak), Google Ads (Adwords) és Facebook reklámoknak köszönhetően, így egyből pénzt is termeljen Neked?
  • Esetleg a webshop, webáruház készítés árak tartalmazzák az online marketing tervet, szövegírást is, hogy egész biztosan azonnal hozza az ügyfeleket a webáruházad?
  • A webáruház készítés árak tartalmazzák a hacker támadás elleni védelmet és a folyamatos karbantartást, frissítést is?
  • Segítsünk a hosting szolgáltatásban is?
  • Adjunk garanciát is?
  • Elég ha rendelkezel egy jó termékkel / szolgáltatással, a többit ránk bízhatod… mert megszervezzük online jelenlétedet komplexen, egy kézben és küldjük az ügyfeleket!

Modern, letisztult webáruházad lesz
…melyre igazán büszke lehetsz

A keresők legjobb barátja
Segítünk úgy beállítani weblapodat, hogy a Google és a Facebook barátja legyen

Nincs rejtett költség
Nincs havidíj, és korlátlan számú aloldalt, képet tudsz létrehozni

Nem kell aggódnod a bírságok miatt
A jogszabályok, rendeletek által előírt dokumentumokat és működést biztosítjuk (kérésedre jogi szakembert ajánlunk)

Te Magad is könnyedén szerkesztheted 
Saját, magyar nyelvű admin felületen

Webshopod folyamatosan pénzt fog termelni Neked
A weblapkészítésen túl, teljes online marketing támogatás nemcsak elméletben, gyakorlatban is!

Különleges megjelenés
Kérésedre iparművész grafikus tervezi meg és „tuningolja fel” a design-t

Bármilyen funkciót lefejlesztünk Neked
Továbbfejlesztjük, átalakítjuk webshopodat, ha később meggondolnád Magad

Csak mobilbarát megoldásról lehet szó
Minden eszközön (mobil, tablet, PC, stb.) tökéletesen fog működni a webáruházad

Villámgyors webshopod lesz
4 mp betöltődési idő = 40% user veszteség

Hacker támadások elleni védelem
Egyre több a cyber támadás, mely tönkreteheti a webshopodat

Garanciát adunk
Csak elégedett ügyféltől fogadunk el pénzt

Miért minket válassz?

  • Kkv-val, de kisebb, akár egyszemélyes cégekkel is szívesen dolgozunk.
  • Nem egy vagy a sok ügyfél közül. Családias hangulatban odafigyelünk Rád.
  • Komplexen, egy kézben, mindent megoldunk, így nem kell 4-5 céggel külön-külön megállapodnod. Nincs egymásra mutogatás, várakozás, plusz munka. Ha rendelkezel megfelelő termékkel / szolgáltatással, a többit ránk bízhatod, mi küldjük az ügyfeleket. 
  • Nemcsak ötletelünk, hogyan tudna új / meglévő webshopod sok ügyfelet, bevételt hozni… Hanem felelősséget vállalva tanácsadásunk kapcsán, meg is valósítunk mindent a gyakorlatban. Lásd: online marketing keresőoptimalizálással (SEO), grafikai tervezés, fejlesztés. 
  • Gyorsabbak vagyunk az átlagnál és online / telefonon kényelmesen folyamatosan elérhetőek vagyunk. Többnyire csapatban, hétvégén is dolgozunk a háttérben. 
  • Közel 20 éve stabilan működünk. Nem fogunk holnap a weblapod tartalmával, jelszóval eltűnni…
Profi weblap készítés

Referenciamunkáinkból:

Ügyfelek véleményei közül

"Évek óta együtt dolgozunk a Spirit Labbal, mert megbízható, tele friss ötletekkel, tudja tartani a határidőket. További erőssége a nagyon jó kommunikáció, ami a siker egyik alapvető feltétele."Szeri Zita
Szeri ZitaQ-net Kft.
Nem kis túlzással mondom hogy profi csapat! A Keresztes Attila előtt le a kalappal mert nála rugalmasabb "szolgáltatóval"még nem találkoztam! Nagyon köszönök mindent neki/nekik és hajrá ne gondolkozz túl sokat ha egy jó weboldalt szeretnél, náluk ez garantált!Lukucz Anita
Lukucz AnitaAnita Soul Beauty
Korrekt hozzáállás, korrekt árakon!Fórián Andrea, Székelyhíd
Fórián Andrea, SzékelyhídSEO101, operatív igazgató