Hatékony PPC kampánykezelés,
hogy akár 3 napon belül megtaláljanak a vevők

Google és Facebook hirdetés árak iránt érdeklődsz?

Szeretnéd akár pár napon belül az online forgalmadat megnövelni, feliratkozókat gyűjteni, vagy egy termékedet, szolgáltatásod hatékonyságát letesztelni? Esetleg a közösségi médiában megjelenni?

Segítségedre leszünk a PPC marketing megoldásokkal, hogy a fizetett Facebook és Google Ads (Adwords) hirdetéseid minél hamarabb megjelenjenek a Google keresőjében vagy a Facebook-on.

A legrelevánsabb kulcsszó kutatással (amire rákeresnek leendő vevőid a terméked kapcsán a böngészőben) elkészítjük Google Ads (régi nevén Adwords) kampányodat és folyamatosan optimalizáljuk, finomítjuk, hogy a lehető leghatékonyabb legyen. Ennek köszönhetően egyfolytában megtalálják honlapodat azok a vevők, akiket pontosan az adott termék / szolgáltatás érdekel.

Precízen, mindent pontosan mérünk a Facebook és Google hirdetés árak konverziója (pl. átkattintási hatékonyság a reklám megjelenéshez viszonyítva) kapcsán. Akár már pár napon belül megjelenhetsz a Google-ban a fizetett reklámok között!

Természetesen, ha biztosra akarsz menni, akkor nem árt, ha rendelkezel konkrét online marketingtervvel, ahogyan a házépítést is megelőzi a részletes tervrajz elkészítése. Ráadásul rengeteg eszköz áll rendelkezésre az online marketingen belül. Mi ebben, és honlapod elkészítésében valamint arculattervezésben is állunk rendelkezésedre.

A hozzá tartozó landing page-et (céloldal, ahol landolnak a lead-ek, azaz érdeklődők a hirdetésedre klikkelve) is elkészítjük, ill. amire még szükséged van a marketing kampány és menedzsment kapcsán.  A Google Ads (Adwords) hirdetés és kampány kezelés árak és optimalizálás kapcsán nagyon korrekt áron dolgozunk. Szeretnél ilyet?

 

seo, keresőoptimalizálás

Ha Facebook, vagy e-mail marketingre van szükséged retargeting gyanánt (pl. ha valaki a Google Ads hatására ugyan átjött a weboldaladra, de nem vásárolt és így újra vissza kellene csábítani a honlapodra) akkor erre elég sok kifinomult megoldásunk van.

Ezen kívül ebben is segítségedre lehetünk:

  • Ha több ügyfélre van szükséged egy kézben mindent megtervezünk és kivitelezünk
  • Arculattervezés, hogy letisztult, professzionális megjelenés tükrözze cégedet 
  • Weboldal és webshop készítés
  • Online marketing tanácsadás és marketingterv elkészítése SEO (keresőoptimalizálással), lásd elméleti tervezés a Google és Facebook hirdetés árak meghatározása előtt 

Jobb ha egy kézben, komplexen mindent egy csapat készít el Neked, elkerülve az egymásra mutogatást, időbeli csúszást. Ha van egy jó terméked / szolgáltatásod, a többit ránk bízhatod, mi küldjük a vevőket.

Ügyfelek véleményei közül

"Pár hónapja dolgozunk együtt a Spirit Lab-bal, azóta napról-napra nő a cégünk találati aránya a keresőben. Csapatépítő programjainkra érkeznek az árajánlatkérések, ami nekünk marketing szempontból a legfontosabb eredmény. Családi, baráti körben is szinte minden nap ajánlom valakinek a csapatot, tényleg értik a marketing működését és követik a naponta változó beállítási lehetőségeket."Diószeghy Szabó Ágnes
Diószeghy Szabó ÁgnesHumtour Kft, ügyvezető igazgató
"Nekem nagyon fontos a megbízhatóság, és ezt eddig maximálisan tapasztaltam. Pontosan, precízen, a határidőt tartva dolgoztok, folyamatos követéssel. Ha elakadok, szólnom sem kell, érzékelitek, és segítetek a továbblépésben. Nagyon elégedett vagyok az eddigi munkátokkal, csak ajánlani tudom a céget." Bernáth Zita
Bernáth Zitagyógypedagógus, tanácsadó szakpszichológus
"Gyors és rugalmas együttműködésre, remek reklámszövegek elkészítésére is ajánlom őket!"Mátyus Máté
Mátyus MátéVesturshirts Kft.