Google Ads (Adwords) hirdetés és kampány kezelés árak és optimalizálás

Kisebbek vagyunk, kisebb árakkal + nagyobb Google Ads (Adwords) ügynökségek is velünk dolgoztatnak

2003 óta vagyunk a piacon, multikat is folyamatosan kiszolgálunk és számtalan szolgáltatásunkra adunk garanciát. Egy kézben elvégezzük a weboldal készítést (programozással, fejlesztéssel), marketinget (szövegírással), grafikát és SEO-t, hogy biztosan minden kompatibilis legyen egymással.

Elég, ha van egy jó terméked / szolgáltatásod és mi küldjük a vevőket. Természetesen egyes elemeit is megrendelheted valamennyi szolgáltatásunknak.

A legrelevánsabb kulcsszó kutatással (amire rákeresnek leendő vevőid a terméked kapcsán a böngészőben) elkészítjük Google Ads (régi nevén Adwords) kampányodat és folyamatosan optimalizáljuk, finomítjuk, hogy a lehető leghatékonyabb legyen.

Precízen mindent pontosan mérünk és természetesen csak a klikkelés után kell fizetned, a megjelenésért nem. És voila, akár már holnap meg is jelensz, akár elsőként a Google-ban a fizetett reklámok között!

Ha kell a hozzá tartozó landing page-et (ahol landolnak a lead-ek, azaz érdeklődők a hirdetésre klikkelve) is elkészítjük vagy amire szükséged van a marketing kampány és menedzsment kapcsán.  A Google Ads (Adwords) hirdetés és kampány kezelés árak és optimalizálás kapcsán már 24 e Ft-tól (teljes összeg) van lehetőséged csomagot rendelni tőlünk + az összeget kell még hozzá számolnod, amit el szeretnél költeni reklámra, ami min. 30 e Ft / hó.

Először jön a nagyobb munka, beállítani mindent és utána csak finomítani kell a tapasztalatok alapján. De felesleges rögtön nagy költekezésbe kezdeni. Ja, és miután leteszteltük a dolgokat segíthetünk abban is, hogy természetes (fizetett hirdetés nélkül) is megjelenj a Google keresőben. Szeretnél ilyet?

 

seo, keresőoptimalizálás

Ha Facebook, vagy e-mail marketingre van szükséged retargeting gyanánt (pl. ha valaki a Google Ads hatására ugyan átjött a weboldaladra, de nem vásárolt és így újra vissza kellene csábítani a honlapodra) akkor erre elég sok kifinomult megoldásunk van.

Ezen kívül ebben is segítségedre lehetünk:

  • Ha több ügyfélre van szükséged egy kézben mindent megtervezünk és kivitelezünk 
  • Nem csak grafika, akár iparművész tervezőgrafikai megoldások
  • Programozás, fejlesztés (pl. bonyolultabb webáruház, fizetési konstrukciók stb.)
  • Teljes keresőoptimalizálás (SEO), elemzés és kivitelezés (külső honlapokon elhelyezzük a PR cikkeket és oldaladat rendszeresen linkeljük, népszerűsítjük)
  • Reklám marketing támogatás (elemzés, kivitelezés pl. kampányok elkészítése), de „nyomulós spam” marketing helyett valódi érdeklődés felkeltése

Jobb, ha egy kézben komplexen mindent egy csapat készít el Neked, elkerülve az egymásra mutogatást, időbeli csúszást. Ha van egy jó terméked / szolgáltatásod, a többit ránk bízhatod, mi küldjük a vevőket.

Árajánlat? Kérdés? Ajándék online konzultáció?
Csábíts olyan ügyfeleket holnaptól weblapodra, akiknek pontosan Rád van szükségük

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Cégnév (ha van):
Telefonszám (csak szám pl. 06301234567):
Kérdés, megjegyzés stb. :
Adatkezelési tájékoztató és Általános szerződési feltételek elfogadása:*
Elolvastam, megértettem, elfogadom
Felhasználási feltételek és Adatkezelési tájékoztató