Legfrissebb WordPress weboldal készítés árak

Szeretnél egy letisztult, gyors, mobilbarát, modern honlapot, mely pénzt is termel Neked?

Összeírtuk Neked a legfrissebb WordPress és egyéb weboldalkészítés árait és egyéb költségeit. Megtalálod benne a legfontosabb funkciókat, és hogy mire figyelj előre, hogy megkíméld Magad rengeteg pénzkidobástól, energia és időpazarlástól és bosszúságtól. Például SEO (keresőoptimalizálási) szempontokat is figyelembe vettünk, hiszen mi értelme a WordPress vagy egyéb honlapkészítésnek, ha utána nem találja meg senki sem az oldaladat?

A WordPress egyébként a világ legnagyobb, nyílt forrású tartalomkezelő rendszere (CMS), mely ingyenes. Ez azért nagyon hasznos, mert így nem kell a nulláról elkészíteni a honlapot, hanem kész sablonokból összerakható, mely egyedi igények alapján továbbfejleszthető.

Olyan weblapban gondolkozz, mely keresőoptimalizált

Annyi honlap van az interneten, mint égen a csillag. És nagyjából az emberek 1%-a lapoz a Google találati listáján a második oldalra. Éppen ezért nem elég honlapot csináltatnod, ha onnan szeretnél ügyfeleket szerezni. Kivétel, ha csak “névjegykártyának” szánod.  Már a kezdetektől úgy kell elkészíteni a honlapot, hogy a SEO szempontok is figyelembe legyenek véve. Ezen kívül ezeket a legfontosabb funkciókat vedd figyelembe a WordPress weboldalkészítés árak kapcsán:

 • Igényes, letisztult, modern és reszponzív honlap, mely kifejezi vállalkozásodat, amivel az érdeklődők azonosítanak Téged.
 • Ne kelljen aggódni a bírságok miatt, és elveszni a jogi szövegekben (GDPR és egyéb jogszabályokkal történő kompatibilitás).
 • Ne kelljen rejtett költségeket fizetned a weboldal árat illetően.
 • Te is szerkeszteni tudd website-odat magyar szerkesztőfelületen keresztül.
 • Egyedi megjelenésed legyen, amit iparművész tervezőgrafikusok terveznek meg Neked.
 • Gyors legyen, mint a szélvész és legyen arra lehetőség, hogy akár (később) egyéni kérésed alapján is lehessenek rajta különleges egyedi funkciók.
 • Legyen úgy kialakítva már az elején a honlap, hogy a keresőben jó helyen jelenjen meg SEO (keresőoptimalizálás), Google Ads (Adwords) és Facebook reklámoknak köszönhetően, így egyből pénzt is termel Neked.
 • Igényed esetén a WordPress weboldal készítés árak tartalmazzák az online marketing tervet, szövegírást is, hogy egész biztosan azonnal hozza az ügyfeleket a weblapod.
 • A WordPress weboldal árak tartalmazzák a hacker támadás elleni védelmet, és a folyamatos karbantartást, frissítést is.
 • Segítsenek Neked hosting szolgáltatásban is.
 • Adjanak garanciát is.
 • Elég ha rendelkezel egy jó termékkel / szolgáltatással, a többiben, mindenben segítsenek Neked… teljes online jelenléted megszervezése komplexen, egy kézben, folyamatosan küldve az ügyfeleket!

Modern, letisztult website-od lesz
…melyre igazán büszke lehetsz.

A keresők legjobb barátja
Segítünk úgy beállítani weblapodat, hogy a Google és a Facebook barátja legyen.

Nincs rejtett költség
Nincs havidíj, és korlátlan számú aloldalt, képet tudsz létrehozni.

Nem kell aggódnod a bírságok miatt
A jogszabályok, rendeletek által előírt dokumentumokat és működést biztosítjuk.

Te Magad is könnyedén szerkesztheted 
Saját, magyar nyelvű admin felületen.

Honlapod folyamatosan pénzt fog termelni Neked
A weblapkészítésen túl, teljes online marketing támogatás nemcsak elméletben, gyakorlatban is!

Különleges megjelenés
Kérésedre iparművész grafikus tervezi meg és „tuningolja fel” a design-t.

Bármilyen funkciót lefejlesztünk Neked
Továbbfejlesztjük, átalakítjuk honlapodat, ha később meggondolnád Magad.

Csak mobilbarát megoldásról lehet szó
Minden eszközön (mobil, tablet, PC, stb.) tökéletesen fog működni a weblapod.

Villámgyors weboldalad lesz
4 mp betöltődési idő = 40% user veszteség.

Hecker támadások elleni védelem
Egyre több a cyber támadás, mely tönkre teheti a weblapodat.

Garanciát adunk
Csak elégedett ügyféltől fogadunk el pénzt.

Mennyibe kerül konkrétan a WordPress és egyéb weboldalkészítés, és mire érdemes figyelned?

A WordPress weblap készítés árak, és minden egyéb költség

Maga a WordPress motor ingyenes, amivel könnyedén blogolhatunk, sőt webáruházzá is átalakíthatjuk a weboldalt (WooCommerce). Valamennyi anyagköltségre azért szükség van, mert egy professzionális, reszponzív (minden eszközön megfelelően megjelenő, működő)  sablon – mely a megjelenést biztosítja -, pénzbe kerül és valakinek össze is kell raknia, magyarítva a WordPress weboldalt.

Általában a sablon Áfával 10-30 e Ft-ba kerül (íme néhány minta), választhatunk ingyenes sablont is (nem javasolt). Ugyanis sokszor gond van a funkcióval, reszponzivitással, és ha a support szolgáltatása nem megfelelő az gondokat szülhet. Egy ingyenes szolgáltatást nem lehet számonkérni, legfeljebb megköszönni. Mi van akkor, ha nem frissítik tovább a sablont és emiatt a funkciók elszállnak, és feltörik a honlapot, akár az ügyfelek adatihoz is hozzájutva (adatvédelmi incidens)?

Emellett tárolni is kell a weblapot (hosting szolgáltatás). Ez csomagfüggő, de kb. 8-25 Ft/éves költsége van (a tárhely nagysága és egyéb funkciók meghatározóak). Ha például dedikált szervert kérünk, mert hírlevelet is szeretnénk kiküldeni, vagy csak nem szeretnénk osztott szerveren hostolni, az mind megnövelheti az árat.

Nagyon fontos SEO szempont az SSL tanúsítvány megrendelése is (https és ne http előtagot használva). Ugyanis ez biztonságos csatornát használ, és így nem ütközik a user abba a hibába, hogy honlapunkra keresve, a Google nem tartja biztonságosnak azt, emiatt nem javasolja a felkeresését sem a látogatók számára. Ez általában már benne van a csomagunkban.

Emellett szükség van a domain név fenntartása után fizetni, mely kb. 1-2 e Ft évente. Ha komoly vállalkozásban gondolkodunk, akkor itt minden esetben felejtsük el az ingyenes megoldásokat. Az sem mindegy, hogy a szerver hol van, mert az oldalbetöltődés miatt ez meghatározó, ami közvetett módon SEO szempontokat szolgál. Ráadásul, ha évekig dolgozol az oldaladon és számtalan link mutat rá, akkor ebből később komoly gond lehet ha elveszted.

Ha nincs túl specifikus kérés, akkor ingyenes pluginokkal (bővítmények) sok minden megoldható, de, ha webfejlesztőre van szükség, vagy grafikusra, aki továbbfejleszti a meglévő honlapot, akkor annak plusz költségei vannak, mert az ő plusz munkájukat is ki kell fizetni. Természetesen a webshop jóval drágább, mint a weboldal elkészítése, mert ott a termék palettát és a fizetési módot is ki kell alakítani, esetleg automatizálni a termékfeltöltést, számlakiállítást stb.

Wordpress weblapkészítés

Maga a honlap telepítése függ attól, hogy új tárhelyen kerül-e felépítésre, mert különben költöztetni is kell, és a funkciók is meghatározóak. Nagyságrendileg 60-80 e Ft alatt nemigen szoktak egyszerűbb, pár menüpontos honlapot elkészíteni, mert általában az is 1-2 hetes munka. Az WordPress weboldalkészítés ára 50-270 e Ft között elég tág fogalom (átlagosan 100-150 e Ft), mely az igényektől is függ. WordPress és egyéb weboldal készítés árakat a szolgáltatók 10-ből nagyjából 2-3 alkalommal szoktak feltüntetni.

Vannak komoly reklámügynökségek, akik kisebb alvállalkozóval dolgozva ugyanazt adják, de jóval magasabb áron (akár meg is triplázhatják az összeget), hiszen ők hozzák a vevőt és fenn kell tartaniuk az irodát, stb. Én jobban szeretem kikerülni a közvetítőket (kivétel, ha van hozzáadott érték), akik hasznot tesznek az adott szolgáltatásra, mely egyfajta kereskedésnek számít. A másik véglet a feketén dolgozó ügyeskedők… Ezért ilyen nagyok az árbeli különbségek.

Előfordul az is, hogy valaki a saját sablonját értékesíti, mert így elég volt egyszer elkészítenie, de többször el tudja azt adni. A gond csak az, hogy ha ez egyedi, és később fejleszteni akarjuk, akkor függőség alakulhat ki. Magyarul, más nem fog tudni segíteni, vagy nem szívesen nyúl bele más munkájába, hiszen mindenki a saját munkája után vállalja a felelősséget (jobb esetben).

Ahhoz, hogy más egyedi forráskódját átlásd, főleg tervdokumentáció nélkül, elég nagy munka. Ki tudja mi mivel fog összeakadni a fejlesztésnél.
Ebbe annyi energiát kell belefektetni, hogy ezalatt már létre tudsz hozni új honlapot, ami biztosan fog működni, megfelelő módon.

Olyan konstrukciók is vannak – főleg webshop esetén -, hogy havi díjat kell fizetned. Érdemes kiszámolnod, hogy van-e értelme évekig fizetni folyamatosan, ha például 1-2 év költségén egyszeri díjfizetéssel rendezni tudod a teljes összeget. 10-15 év alatt ennek kb. tízszeresét is kifizeted feleslegesen. És mi van akkor, ha például becsődöl a cég és törlik a weblapodat a bele fektetett energiával együtt?

 

Egyéb fontos észrevételek

Az egy oldalas honlapokat nem javaslom, mert keresőoptimalizálás szempontjából nagyon rossz megoldás. Az aloldalakra szoktuk kulcsszavanként megcsinálni az oldalt, de ha egy oldalon található meg minden tartalom, akkor erre nincs lehetőség.

Mindig nézd meg a referenciákat, megbízhatóságot, és hogy egy nyelvet beszéltek-e a weboldalkészítővel, hogy lásd tényleg profi weboldal készítéssel foglalkozik-e az illető cég. Kérd el a végén a jelszavakat, mert sokszor előfordult már, hogy az ügyfelek később nem tudták elérni az illetőt. Nyilván oktatás nincs egy weboldalkészítési csomagban, de azért a kérdéseidre illik választ kapni, akár jól megírt cikkek formájában.

A rejtett költségek, illetve a hibák szándékos elrejtése – hogy folyamatosan fizessen az ügyfél -, nemcsak erkölcsileg, de jogilag is aggályos. Hogyan lehet az árakat legjobban csökkenteni? Ha előzetesen tájékozódunk a weblapkészítésről.

Ezen kívül egyre több a hackertámadás a cyber térben, így érdemes a karbantartást is komolyan venni, mely segít abban is, hogy folyamatosan megfelelően működjenek a funkciók a weboldaladon.

Vannak más rendszerek, de nagy eltérés az árakban nem szokott lenni. Régebben volt divat a 0-ról lefejleszteni a honlapot, de ma már felesleges pénzkidobás, hacsak nem ragaszkodunk az egyedi zárt forráskódú megoldásokhoz. A WordPress weboldal is elég gyors, főleg AMP változatban, így ez nem lehet akadály. Nem véletlenül lett a legnépszerűbb, amit több millióan használnak.

Ha minket választasz…, miben különbözünk a konkurenciától?

 • Kkv-val és kisebb, akár egyszemélyes cégekkel is dolgozunk.
 • Nem egy vagy a sok ügyfél közül. Családias hangulatban odafigyelünk Rád.
 • Komplexen, egy kézben, mindent megoldunk, így nem kell 4-5 céggel külön-külön megállapodnod. Nincs egymásra mutogatás, várakozás, plusz munka. Ha rendelkezel megfelelő termékkel / szolgáltatásokkal, a többit ránk bízhatod, küldjük az ügyfeleket. 
 • Nemcsak ötletelünk, hogyan tudna új / meglévő honlapod sok ügyfelet, bevételt hozni… Hanem felelősséget vállalva tanácsadásunk kapcsán, meg is valósítunk mindent a gyakorlatban. Lásd: online marketing keresőoptimalizálással (SEO), grafikai tervezés, fejlesztés. 
 • Gyorsabbak vagyunk az átlagnál és online / telefonon kényelmesen folyamatosan elérhetőek vagyunk. Többnyire csapatban, hétvégén is dolgozunk a háttérben. 
 • Közel 20 éve stabilan működünk. Nem fogunk holnap a weblapod tartalmával, jelszóval eltűnni…
Profi weblap készítés

Néhány referencia

Weboldal tervezés, weboldal készítés

Weboldal készítés, web programozás, webshop készítés

Weboldal tervezés, weboldal készítés

Ügyfelek véleményei közül

"Évek óta együtt dolgozunk a Spirit Labbal, mert megbízható, tele friss ötletekkel, tudja tartani a határidőket. További erőssége a nagyon jó kommunikáció, ami a siker egyik alapvető feltétele."Szeri Zita
Szeri ZitaQ-net Kft.
Nem kis túlzással mondom hogy profi csapat! A Keresztes Attila előtt le a kalappal mert nála rugalmasabb "szolgáltatóval"még nem találkoztam! Nagyon köszönök mindent neki/nekik és hajrá ne gondolkozz túl sokat ha egy jó weboldalt szeretnél, náluk ez garantált! 🙇💋Lukucz Anita
Lukucz AnitaAnita Soul Beauty
Korrekt hozzáállás, korrekt árakon!Fórián Andrea, Székelyhíd
Fórián Andrea, SzékelyhídSEO101, operatív igazgató