Nálunk a hogyan manipuláljuk a Google-t – ahol a legnagyobb koponyák ülnek –, hogy egy hétre előre kerüljünk a keresőben, aztán eltűnjünk a süllyesztőben” stratégia (black hut-es megoldások) nem rúgnak labdába.

Első lépésben átvizsgáljuk a honlapodat és kapsz tőlünk egy konkrét lényegretörő elemzést. Egyedi sikerkulccsal dolgozunk és utálunk elveszni a részletekben és azon nyammogni. Először az On-page és technikai SEO-ra helyezzük a hangsúlyt (weboldalad elemzésére), mert hiába erősítjük meg a honlapodat kívülről ha az nem jól funkcionál (lyukas vödör effektus).

Megtudod, hogy mik a hiányosságok, hibák a weblapodon és mit érdemes rajta kijavítanod (pár oldalas lényegretörő elemzés). Felesleges, értelmetlen adatokkal (pl. html és szövegrész aránya) nem foglalkozunk, mert nemhogy a kutyát, de a Google-t sem érdekli.

Ezután – ha akarod, ez alapján –, újabb megbízás keretében kijavítjuk a hibákat és megírjuk a kulcsszavakat, cikkeket, új landing page-t (aloldalak) hozunk létre, linképítést csinálunk (megerősítve weboldaladat) stb. Első lépésben nézzük meg, hogy mi a helyzet Nálad. Az alap monitoring ára 38.000 Ft (teljes összeg), mely az index, illetve néhány legfontosabb oldalra vonatkozik.

Grafikában, marketingpszichológiában, programozásban is tudunk segíteni Neked, hogy komplexen egy kézben megvalósuljon minden.

A folytatáshoz klikk ide (üzenj nekünk, hogy mire van szükséged) és visszahívunk és megbeszéljük a részleteket, de e-mailen is lebeszélhetünk mindent. Nyitott vagy a folytatásra?