A manipuláció helyett tisztességes megoldások (SEO, azaz keresőoptimalizálás)

Ha automatikusan szeretnél érdeklődőket csábítani a honlapodra, 3 pillért kell megerősítened!

  • Az oldal technikai részét, pl. gyorsaság, h1, h2-es tag-ek, stb.
  • Az oldal tartalmi részét, pl. megfelelő kulcsszó kiválasztás és jól beállított kulcsszó sűrűség.
  • Az oldaladra mutató minőségi linkek számát érdemes fair módon erősíteni (avagy linképítés releváns témában, hiteles oldalról, hogy ne visszafelé süljön el a mutatvány).

Mi olyan stratégiában gondolkodunk, ami nem 2 hétig tart, hanem egyre jobban erősíti az oldaladat

Nálunk a „hogyan manipuláljuk a Google-t – ahol a legnagyobb koponyák ülnek –, hogy egy hétre előre kerüljünk a keresőben, aztán eltűnjünk a süllyesztőben” stratégia (black hut-es megoldások) nem rúgnak labdába.

Első lépésben átvizsgáljuk a honlapodat és kapsz tőlünk egy konkrét lényegre törő, garantáltan „rizsa mentes”, érthető elemzést. Egyedi sikerkulccsal dolgozunk és nem szeretünk elveszni a részletekben. Először az on-page és technikai SEO-ra helyezzük a hangsúlyt (weboldalad elemzésére), mert hiába erősítjük meg a honlapodat kívülről, ha az nem jól funkcionál (lyukas vödör effektus).

Megtudod, hogy mik a hiányosságok, hibák a weblapodon és mit érdemes rajta kijavítanod (pár oldalas lényegre törő elemzés). Felesleges, értelmetlen adatokkal nem foglalkozunk (pl. html és szövegrész aránya), mert nemhogy a kutyát, de a Google-t sem érdekli.

Ezután – ha akarod ez alapján –, újabb megbízás keretében kijavítjuk a hibákat és megírjuk a kulcsszavakat, cikkeket, új landing page-t (aloldalak) hozunk létre, megerősítjük weboldaladat stb. Első lépésben nézzük meg, hogy mi a helyzet Nálad. Az alap monitoring általában az index, illetve néhány legfontosabb oldalra vonatkozik.

Ezen kívül fizetett hirdetés segítségével, akár szó szerint pár napon belül tudunk vevőket küldeni a weblapodra, de arculattervezésben, egyéb marketing megoldásban, fejlesztésben is tudunk segíteni Neked, hogy komplexen egy kézben megvalósuljon minden.