Nálunk a „hogyan manipuláljuk a Google-t – ahol a legnagyobb koponyák ülnek –, hogy egy hétre előre kerüljünk a keresőben, aztán eltűnjünk a süllyesztőben” stratégia (black hut-es megoldások) nem rúgnak labdába.

Első lépésben átvizsgáljuk a honlapodat és kapsz tőlünk egy konkrét lényegretörő, garantáltan “rizsa mentes”, érthető elemzést. Egyedi sikerkulccsal dolgozunk és utálunk elveszni a részletekben és azon nyammogni. Először az On-page és technikai SEO-ra helyezzük a hangsúlyt (weboldalad elemzésére), mert hiába erősítjük meg a honlapodat kívülről ha az nem jól funkcionál (lyukas vödör effektus).

Megtudod, hogy mik a hiányosságok, hibák a weblapodon és mit érdemes rajta kijavítanod (pár oldalas lényegre törő elemzés). Felesleges, értelmetlen adatokkal nem foglalkozunk (pl. html és szövegrész aránya), mert nemhogy a kutyát, de a Google-t sem érdekli.

Ezután – ha akarod, ez alapján –, újabb megbízás keretében kijavítjuk a hibákat és megírjuk a kulcsszavakat, cikkeket, új landing page-t (aloldalak) hozunk létre, linképítést csinálunk (megerősítve weboldaladat) stb. Első lépésben nézzük meg, hogy mi a helyzet Nálad. Az alap monitoring ára 38.000 Ft (teljes összeg), mely az index, illetve néhány legfontosabb oldalra vonatkozik.

Szövegírásban, grafikában, marketingpszichológiában, programozásban, fejlesztésben is tudunk segíteni Neked, hogy komplexen egy kézben megvalósuljon minden.

Beszéljünk telefonon, vagy levelezzünk mailen.