A manipuláció helyett tisztességes megoldások (SEO, azaz keresőoptimalizálás)

Ha automatikusan szeretnél érdeklődőket csábítani a honlapodra, 3 pillért kell megerősítened!

  • Az oldal technikai részét, pl. gyorsaság, h1, h2-es tag-ek, stb.
  • Az oldal tartalmi részét, pl. megfelelő kulcsszó kiválasztás és jól beállított kulcsszó sűrűség.
  • Az oldaladra mutató minőségi linkek számát (avagy linképítés releváns témában, hiteles oldalról, hogy ne visszafelé süljön el a mutatvány).

Mi olyan stratégiában gondolkodunk, ami nem 2 hétig tart, hanem egyre jobban erősíti az oldaladat

Nálunk a „hogyan manipuláljuk a Google-t – ahol a legnagyobb koponyák ülnek –, hogy egy hétre előre kerüljünk a keresőben, aztán eltűnjünk a süllyesztőben” stratégia (black hut-es megoldások) nem rúgnak labdába.

Első lépésben átvizsgáljuk a honlapodat és kapsz tőlünk egy konkrét lényegre törő, garantáltan „rizsa mentes”, érthető elemzést. Egyedi sikerkulccsal dolgozunk, valamint utálunk elveszni a részletekben és azon nyammogni. Először az on-page és technikai SEO-ra helyezzük a hangsúlyt (weboldalad elemzésére), mert hiába erősítjük meg a honlapodat kívülről, ha az nem jól funkcionál (lyukas vödör effektus).

Megtudod, hogy mik a hiányosságok, hibák a weblapodon és mit érdemes rajta kijavítanod (pár oldalas lényegre törő elemzés). Felesleges, értelmetlen adatokkal nem foglalkozunk (pl. html és szövegrész aránya), mert nemhogy a kutyát, de a Google-t sem érdekli.

Ezután – ha akarod ez alapján –, újabb megbízás keretében kijavítjuk a hibákat és megírjuk a kulcsszavakat, cikkeket, új landing page-t (aloldalak) hozunk létre, linképítést csinálunk (megerősítve weboldaladat), stb. Első lépésben nézzük meg, hogy mi a helyzet Nálad. Az alap monitoring ára min. 38.000 Ft (teljes összeg), mely az index, illetve néhány legfontosabb oldalra vonatkozik.

Szövegírásban, grafikában, marketingpszichológiában, programozásban, fejlesztésben is tudunk segíteni Neked, hogy komplexen egy kézben megvalósuljon minden.

Beszéljünk telefonon, vagy levelezzünk mailen.

Kérj árajánlatot és megmutatjuk, milyen módosításokkal növelheted akár 30-40%-kal a profitod!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Cégnév (ha van):
Telefonszám (csak szám pl. 06301234567):
Kérdés, megjegyzés stb. :
Adatkezelési tájékoztató és Általános szerződési feltételek elfogadása:*
Elolvastam, megértettem, elfogadom
Felhasználási feltételek és Adatkezelési tájékoztató