A honlaptól, webáruháztól, PayPal és bankkártyás fizetéstől a bonyolultabb rendszerekig, pluginok (bővítmények) megírásáig, egyedi programozással, vagy nyílt forráskódú (pl. WordPress sablonokból) rendszerekkel bármit megoldunk.

Ugye egyértelmű, hogy csakis reszponzív (bármely eszközről kukucskálva weboldaladat jól látható) és admin felülettel ellátott honlapról beszélünk, hogy Te is szerkeszteni tudd az oldalt?

Fontos a webergonómia (felhasználói kényelem), de az is, hogy pontosan mérd pl. a klikkeléseket a konverzió miatt stb., de ez már reklámpszichológia. De egy biztos: csak az fejleszthető, amit előtte lemértünk. Egyszerűbb honlap elkészítése már 50.000 Ft-tól (teljes összeg) + profi sablonok segítségével (kb. 70-80 dollár áfával együtt).

Grafikában, SEO (keresőoptimalizálás) és marketingpszichológiában is tudunk segíteni Neked, hogy komplexen egy kézben megvalósuljon minden.

A folytatáshoz klikk ide (üzenj nekünk, hogy mire van szükséged) és visszahívunk és megbeszéljük a részleteket, de e-mailen is lebeszélhetünk mindent. Nyitott vagy a folytatásra?