Hatékony online jelenlétre van szükséged, hogy megtaláljanak a leendő elégedett ügyfelek?

Nyomulós „spam” marketing helyett természetes megoldás, hogy ne átkozzon a leendő vevők 99,9%-a!

Nincs folyamatos bevételed, forgalmad? Megelőztek a versenytársak? Szeretnél előbbre kerülni a Google találati listán?
A lehető leghatékonyabban szeretnéd kihasználni a közösségi felületeket? Komplett marketing tervre és több árajánlatkérésre lenne szükséged?

Az már fél siker ha látod, hogy a céges marketingeddel probléma van. Nem egyszer tapasztaltuk, amikor egy apró banális változtatás is akár 5-20%-kal megnövelte a profitot.

Kifaggatunk és weboldaladat is kemény mustra alá vesszük, így biztosan felszámoljuk az akadályokat! Ha kell honlapodat is elkészítjük az arculattervezéssel együtt.

Mi a „nyomulós, tudom, hogy nem vagy éhes, de egyél még”, erőszakos marketing helyett a vevőket irányítjuk a honlapodra, amikor ők kezdenek el keresni a témában (pl. inbound marketing). Elkészítjük komplex marketingtervedet és a folyamatos marketing tanácsadásban is számíthatsz ránk.

Az online marketing egy komplex rendszer, ne csak kiragadott részekben gondolkodj: PPC marketing (pl. Google Ads, Facebook fizetett hirdetések), SEO (keresőoptimalizálás), Content marketing (tartalommarketing) stb.

 

Műtét orvosi vizsgálat nélkül?

Hogyan is tudnád hatékonyan használni ezeket az eszközöket, ha még nem kaptál konkrét „diagnózist” a cégedre vonatkozóan, hogy Neked (és ügyfeleidnek) mire van pontosan szüksége? Házat sem építünk fel tervrajz nélkül.

Objektíven, külsős marketingesként feltérképezzük – akár marketingeseddel együttműködve -, a marketing stratégiádat, kommunikációdat és ötletelünk, stratégiát alkotunk és menedzseljük online marketing kampányaidat. Felmérjük és meg is mutatjuk, hogy hogyan tud működni az automatizált, online marketing gépezeted, mely egyfolytában hozza a vevőket a honlapodra.

Folyamatos szárnyalás vagy gyors felszállás után zuhanórepülés? 

Sokan azonnal akarnak mindent, de ez egy folyamat, amire oda kell figyelni és ápolni kell rendszeresen, mint egy szép kertet. Az elején van benne a legtöbb munka, azután fenn kell tartani, finomítani stb. Egy biztos, mi végig fogjuk a kezed és segítünk Neked. Egy megállás nélkül működő, profi módon beállított, letesztelt online marketing gépezetre van szükség, mely folyamatosan, természetes módon hozza az ügyfeleket.

Egy konkrét megoldó kulcsot kapsz tőlünk ötletekkel, és a megvalósításban is segítünk, mert a kritika önmagában édes kevés

Marketingeseink a következő dolgokat vizsgálják meg Nálad Columbo stílusban: 

 • 3-4 általad elküldött sikeres / sikertelen marketingkampányodat 
 • általunk elküldött 22 kérdésre adott válaszodat 
 • általad küldött max. 3 legfontosabb kérdésedre a válaszokat 
 • átnézzük a marketing stratégiádat és eszközeidet, kommunikációdat 
 • konkrét lényegre törő elemzést kapsz tőlünk (csak a hibákra fókuszálva, amik lehetőségek is egyben) 
 • weboldaladat is átnézzük kocsányon logó szemekkel 

 

Ha találunk súlyos hibákat, akkor értesítünk:

 • webdesign, arculattervezés, webergonómia
 • webfejlesztés
 • (SEO) keresőoptimalizálás
 • webjog kapcsán
 • A hibák kijavítására is adunk árat (ha szeretnéd)

marketing tanácsadás, marketing konzultáció, marketingpszichológia

Érthető kérdezz-felelek formátumban tájékoztatunk, mely edukatív részeket is tartalmaz. De ne aggódj, mi is jártunk suliba, így könnyen emészthető formában egy vékony könyved lesz a vállalkozásodról, melyben ha az örök élet titka nem is, de a működő stratégiák esszenciája mind benne lesznek lényegre törően, személyre szabottan, teljes mértékben Rád méretezve.

… folytatásként, a részletes felmérés után kezdődik a kaland és bevételszerzés

Ezután – ha akarod, az elemzés alapján –, újabb megbízás keretében meg is valósítjuk az ötleteket. Segítünk SEO-ban (keresőoptimalizálás), és Google Ads (leánykori nevén Google Adwords), Facebook kampányok elkészítésében, lebonyolításában (bonyolítás nélkül) és marketing tanácsadásban.

Természetesen arculattervezésben, weboldalkészítésben is tudunk segíteni. De ez egy másik mise. Az első lépés, hogy képben legyünk, mert a házat is alulról szokás ugyebár felépíteni egy mély gödörrel kezdve (alap). Indulhatunk?

Neked szól ez a program …

 • ha egyszemélyes ill. mikro és kkv-nak vagy az ügyvezetője, marketingese, de multikkal is szívesen dolgozunk 
 • a nincs kedved, időd az online marketinggel foglalkozni, vagy nem értesz hozzá
 • ha nem tudod mérni az eredményeket, így fejleszteni sem tudsz
 • ha nem ismered az online marketing eszközeit
 • ha a marketing költség inkább befektetés számodra, mint kiadás 
 • ha automatizálásban, egyszerűségben gondolkodsz
 • ha nem preferálod a nyomulós marketinget
 • ha elfogadod, hogy van olyan eset is, amikor nem tudunk segíteni

Nem Neked szól ez a program …

 • ha nem hiszel a fair marketingben (mikor a felhasználó keres meg minket és nem fordítva)
 • ha nem akarsz változást, illetve megvalósítani (saját magad, vagy munkatársad segítségével) az általunk adott ötletek alapján a marketinget és így elkészíteni a marketing kampányt (általunk vagy általatok)
 • ha nem tudod milyen terméket, szolgáltatást akarsz árulni és nem tudod, hogy profitábilis lenne-e ez a fajta kommandó
 • ha nincs weboldalad, vagy infód, amit elemezni lehetne és a 0-ról sem akarod elkezdeni a vállalkozást (ilyenkor inkább oktatásra, informálódásra van szükség)

Ügyfeleink véleményei közül

"Nagyon elégedett vagyok a csapattal. A felkért és elvállalt munkákkal kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy folyamatos a tájékoztatás, kétoldalú a kommunikáció, a végeredmény pedig alapos, részletgazdag kidolgozottság jellemzi."Jeszenszky Attila
Jeszenszky AttilaA Paradicsom Tánciskola Budapest
Nem kis túlzással mondom hogy profi csapat! A Keresztes Attila előtt le a kalappal mert nála rugalmasabb "szolgáltatóval"még nem találkoztam! Nagyon köszönök mindent neki/nekik és hajrá ne gondolkozz túl sokat ha egy jó weboldalt szeretnél, náluk ez garantált! 🙇💋Lukucz Anita
Lukucz AnitaAnita Soul Beauty
Enikővel, Attilával a Spirit Lab-ból már több, mint 5 éve dolgozunk együtt. Minden általuk készített weboldalunk látványos, igényes és áttekinthető! Mindig ötletünkre, grafikai, programozási kérésünkre, rendkívül gyors és pontos válasz érkezik! Mindenre odafigyelnek, nagy körültekintéssel dolgoznak. Jól kiegészítenek bennünket, hiszen a napi rutinban sokszor átsiklunk a részletek felett.  A kapcsolat már nem száraz üzleti viszony, csapattagként, belelátnak a jelen marketing problémáiba, a  jövőbeni terveinkbe. De erre mikró vállalkozóként számunkra nagy szükség van, így nem csak kiviteleznek, de szakmailag, költségeket is figyelembe véve mindig a számunkra megfelelő utat javasolják.Sandl Zsuzsa
Sandl ZsuzsaGreen-Bo Box