Kedvező névjegykártya online készítési árak, iparművész tervezőgrafikustól

Garancia, gyorsaság és kedvező ár

2003 óta vagyunk a piacon, multikat is folyamatosan kiszolgálunk és garanciát adunk (elvégezzük a teljes munkát, grafikai tervezést és ha nem tetszik a látványterv, akkor nem kell az előleg 30%-án felül semmit sem fizetned).

Ja, és nálunk iparművész tervezőgrafikusok dolgoznak, így a minőség kapcsán probléma fel sem merülhet. Névjegykártya készítés kapcsán a teljes grafikai tervezést elkészítjük online és elég a kedvenc nyomdába továbbítanod interneten, ahol érdemes először próbanyomatot kérni.

Tehát a teljes névjegykártya tervezés online elérhető, így kedvezőbb árat és gyorsabb ügyintézést tudunk biztosítani Neked és bárhonnan elérhetőek vagyunk. Teljes arculattervezésben is számíthatsz ránk.

 

Néhány referencia

Ezen kívül ebben is segítségedre lehetünk

  • Ha több ügyfélre van szükséged, egy kézben mindent megtervezünk és kivitelezünk 
  • Nem csak grafika, akár iparművész tervezőgrafikai megoldások
  • Programozás, fejlesztés (pl. bonyolultabb webáruház, fizetési konstrukciók stb.)
  • Teljes keresőoptimalizálás (SEO), elemzés és kivitelezés (külső honlapokon elhelyezzük a PR cikkeket és oldaladat rendszeresen linkeljük, népszerűsítjük)
  • Reklám marketing támogatás (elemzés, kivitelezés pl. kampányok elkészítése), de „nyomulós spam” marketing helyett valódi érdeklődés felkeltése

Jobb, ha egy kézben komplexen mindent egy csapat készít el Neked, elkerülve az egymásra mutogatást, időbeli csúszást. Ha van egy jó terméked / szolgáltatásod, a többit ránk bízhatod, mi küldjük a vevőket.