Rendelj tőlünk és INGYENES gyors elemzést készítünk leendő/meglévő honlapodról

Jövedelmező ötletekkel:

webergonómia grafika keresőoptimalizálás (SEO) marketingpszichológia webjog programozás, fejlesztés alapján

Egyedi webáruházat, webshopot is készítünk (0-ról létrehozva), de költségkímélőbb meglévő sablonokból dolgozni pl. WordPress motorral (klikkelj az adott sablonra és nézd meg teljes élet nagyságban a webshopot) Woocommerce webáruházat csinálni.

Ezek a sablonok kb. 70-80 dollárba kerülnek áfával. Ezt a sablont testreszabjuk és bekapcsoljuk rajta a webáruház funkcióját. A webshop létrehozásának, telepítésének, beállításának ára 75 e Ft-tól kezdődik (ha termékeket nekünk kell felvinni, képeket keresni, megvágni, akkor ez az ár természetesen növekszik). Tehát ez tényleg csak egy alapár.

Természetesen szinte bármit bele lehet programozni, vagy be lehet kapcsolni a meglévő funkciók közül, bankkártyás, Braintree, PayPal stb. fizetés. És így bármikor tudod Te is szerkeszteni a saját oldaladat, mert magyar szerkesztőfelületet is kapsz hozzá, ergo nincs függés a grafikustól, fejlesztőtől, programozótól.

Be tudsz új funkciókat is kapcsolni pl. naptár, kereső, blogolás, cikkek, klikkelések mérése stb. Nincs határ, bármit megoldunk profi programozóink segítségével.

Ráadásul mindenben segítünk, így a webshop és webáruház árakon kívül bármikor kérhetsz árajánlatot SEO (keresőoptimalizálás), grafika, marketing (beleértve a szövegírást is) és programozásra, fejlesztésre. Ezért egy kézben mindent megoldunk, Neked csak rendelkezned kell egy megfelelő termékkel / szolgáltatással, mi pedig küldjük a vevőket.

Néhány referencia