SEO ügynökség és keresőoptimalizálás árak garanciával

Miért dolgozz a mi keresőoptimalizálás szakértőinkkel?

 • Garanciát és díjmentes konzultációt adunk
 • Maximális hatékonyság: komplexen vizsgáljuk meg a weboldalt/webshopot: webjog, grafikai tervezés, fejlesztés és online marketing szempontból (ezek a részterületek összefüggnek egymással)
 • A keresőoptimalizálás árakon túl a fentiekben is tudunk segíteni, így egy kézben mindent megkapsz (nem kell 4-5 céghez egyszerre fordulni)
 • Ezzel rengeteg időt, pénzt és felesleges felelősségpasszolást spórolhatsz meg
 • 2003 óta vagyunk a piacon
 • Reális árakon dolgozunk, melyet a kkv, sőt akár egy személyes cégek is ki tudnak igényelni

Hogyan épülnek fel a keresőoptimalizálási árak és mit csinál a keresőmarketing szakértő pontosan?

 • Megvizsgálja az oldal technikai (beállítások), tartalmi (pl. szövegek vizsgálata) és az off-site SEO-t (pl. backlinkek) viszonyát
 • Ez a 3 fő terület a legfontosabb a keresőoptimalizálásban
 • Ezen kívül lehetőség van havidíjas SEO-t (linképítéssel) vagy SEO tanácsadást, esetleg SEO stratégia kialakítását kérni
 • Előfordulhat, hogy egy banális probléma okozza a gondot és ennek beállításával, akár megduplázható a forgalom és a konverzió
 • A keresőoptimalizálás lassabb folyamat, de keresőmarketing szakértőink Facebook és Google Adwords árakat is elküldik (Google Ads), ha azonnal szükség van a forgalomnövelésre

Webshop/weblap készítésben és meglévő fejlesztésében is számíthatsz ránk, hogy biztosan kompatibilis legyen a SEO-val

Sokszor van átfedés az online marketing és annak részét képező keresőoptimalizálásban. Éppen ezért a legütősebb eredmény akkor születik, mikor az online marketing terv alapján összhangba kerül egymással a SEO, grafikai megjelenés, webergonómia, webfejlesztés.

Ha az egyik oldal elcsúszik, akkor az egész asztal borulhat és ezt egy SEO ügynökségnek, ill. keresőoptimalizálás szakértőnek nem feladata átlátni, mert ő csak részfeladatokkal foglalkozik. Ezért sokszor a fától nem látjuk az erdőt, ahogyan a keresőmarketing szakértőnek is más a feladata, aki a  Google Adwords kampány (Google Ads) kampánymenedzselésével foglalkozik.

Ha webshopban gondolkodsz, akkor erre figyelj

A leghatásosabb, ha a webshopkészítés során keresőmarketingben és keresőoptimalizálásban egyaránt gondolkodsz

Nemcsak webshopkészítésben, hanem keresőmarketing ügynökség támogatásában is érdemes egyszerre gondolkodnod. Ezáltal ugyanis a lehető leghatékonyabban lesz felépítve a webshopod. Ergo, a leghamarabb megtalálják. Nyilván iparág függő, de az évek óta profi módon épülő webshopokat nem lehet egy hónap alatt megverni.

Ilyenkor lehet akár a keresőoptimalizálás segítségével kevésbé erős kulcsszavakra megjelenni, vagy Google Ads (Adwords) vagy Facebook kampányban gondolkodni, hogy akár már holnap megtalálhassanak a vevők. A lényeg, hogy a webshop elkészítésével még nem fog semmi sem történni, mert sok-sok millió van belőle a neten. Nem véletlen, hogy egyre többen érdeklődnek a webshop készítés és keresőmarketing ügynökség iránt egyszerre.

Milyen webshopok közül tudsz választani jelenleg a piacon?

Nézzük meg a webshopkészítés kapcsán, hogy minek mi az előnye és hátránya.

1. Webshopbérlés

Ha sok terméked van, és nagyon fontos, hogy előre elkészített „dobozos” szolgáltatásként biztosítsák ehhez a platformot, akkor havidíj  fejében rendelkezésre áll ez a lehetőség. Általában nettó 5-10 e Ft-tól 20-30 e Ft-ig szokták biztosítani a lehetőséget.

Az alapcsomag általában tartalmaz:

 • bizonyos számú terméket,
 • egy telepíthető alkalmazást,
 • design elemet, és
 • tömeges termékfeltöltési lehetőségét

A középső webshop csomagban általában már lehet választani a:

 • bankkártyás fizetési módot,
 • szűrési rendszert,
 • termékadatok frissítését, automatikusan külső rendszer (API) segítségével,
 • és külső termékmegosztóval történő integrációt.

A felső szinten pedig további extra funkció általában marketing célt szolgál:

 • kuponok, akciók,
 • Instagram Shop,
 • Facebook Shop,
 • Google Shopping,
 • hűségpont,
 • intelligens termékajánlók,
 • egyéb Affiliate rendszerek

A SEO (keresőoptimalizálás) nem automatikusan önműködő tudomány

Már az alap csomagban szoktak SEO (keresőoptimalizálás) funkciót biztosítani. De azért ezzel foglalkozni kell. Ráadásul egyre többet, hiszen a verseny egyre kiélezettebb. Tehát automatizálva van nagyon sok hasznos funkció, de nem árt az online marketing részét külön szakértővel megtámogatni, és SEO szakembert is felkeresni. Ha egyedi design-ra van szükséged, vagy jogi szövegre (GDPR-on túl, ami kötelező), akkor szintén szükség lehet mások bevonására is.

Az nagyon jó, hogy nem kell külön lefejleszteni az egyes funkciókat. De ha kevés terméked van, vagy éves szinten sokallod az akár több százezer Ft-os költséget, akkor érdemes inkább egyszer kifizetni és nem minden évben újra és újra. Főleg, ha szívesen foglalkozol vele többet, mert így Te magad is sok hasznos dolgot be tudsz állítani.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy a webshopbérlés mellett keresőmarketing ügynökséget megbízva hatékony eredményt érjünk el. Ezen kívül a webáruházakat általában ingyenesen 1-2 hétig próba gyanánt ki lehet próbálni. Ha azonban már feltöltöttük a termékeket és elkészült a grafika, akkor már nehezen fogjuk ott hagyni a befektetett munkát miután véget ért a kipróbálási lehetőség.

 

 

Webshopkészítés

2. Webshopkészítés

A. Egyedi fejlesztéssel a 0-ról is létre lehet hozni webshopot, mely jóval drágább megoldás. Ekkor ugyanis a teljes fejlesztési költséget egy embernek kell állnia. Régebben, ill. nagyon specifikus igények esetén volt érdemes ebben gondolkodni. De ma már az ingyenes pluginok is nagy tudással rendelkeznek. Emellett az e-kereskedelem óriási mértékben fejlődik. Főleg a Covid óta.

Szóval fejlesztő legyen a talpán, aki lépést tud ezzel tartani minden egyes ügyfelénél külön-külön. Ráadásul ez esetben komoly függőség alakulhat ki a webshopkészítő céggel, aki a fejlesztést elkészítette, hiszen ő látja át egész pontosan a folyamatokat, amiket lefejlesztett és létrehozott.

B. Nyílt forráskódú CMS webáruházakban is érdemes gondolkodni, például a világ legnépszerűbb WordPress megoldásait felhasználva. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 20-30 e Ft-ért (bruttó) meg tudsz vásárolni egy profi sablont és bekapcsolva a WooCommerce webáruházat a fenti funkciók nagy részét integrálhatod. A fejlesztő pedig lefejleszti Neked a többi funkciót, amire csak szükséged van, ha nincs rá ingyenes vagy fizetős plugin.

Nagyobb munka, mert mindent be kell állítani, illetve extra igények alapján le kell fejleszteni, de pár hét alatt ezzel is el lehet készülni és utána nincs havi díja. Természetesen a webkarbantartás nagyon fontos, mert egyre több honlapot törnek fel és a funkcióknak is fontos, hogy folyamatosan működőképesek legyenek.

Extraként már viszonylag régóta van lehetőség arra is, hogy a mesterséges intelligenciát használva maximalizáljuk a konverziót. Gondoljunk arra, hogy példának okáért mikor a Youtubot használjuk, akkor is a mesterséges intelligencia ajánlja fel az újabb megnézendő videót. Bérelni is lehet ezt a lehetőséget. És vannak olyan cégek is, melyek akár a webshopkészítés kapcsán is lefejlesztik mindezt.

3. Egy kézben a teljes rendszerű profi weblap/webshop és a keresőmarketing ügynökség tudása

Bevallom, a webshop működését technikai dolognak tartom és alap, hogy minden tökéletesen működjön, mert elveszítjük a user-t, ha ez nem így van. De, online marketing nélkül nem sokra jutunk a több milliárd honlap tengerében. Ezért erre is nagy hangsúlyt kell fektetni. Talán még nagyobbat.

Éppen ezért mi a kisebb cégek, illetve kkv számára biztosítjuk a teljes technikai hátteret, de iparművész tervezőgrafikustól, a szövegíróig egy előre elkészített online marketingterv alapján garanciával meg is valósítjuk a teljes programot átültetve a gyakorlatba. De természetesen nem kötelező minden szolgáltatást megvennie az ügyfélnek, hanem csak azt az elemet, amire szüksége van épen.

Tehát keresőmarketing ügynökségként a célunk, hogy a kkv számára is elérhető áron biztosítsunk egy kézben minden online támogatást, amire csak szüksége lehet. Így egész biztosan minden kompatibilis egymással és nem kell külön-külön 4-5 szakembert megbíznod és összehangolnod a munkájukat.

 

Adwords kampány ár, Adwords kampány, Google Adwords kampány kezelés ár, Adwords hirdetés kezelés, Google Adwords kampány optimalizálás

Keresőmarketing ügynökségként mindenben segítünk Neked, akár a weblap/webshop felépítésében, meglévő fejlesztésében is

 • Ha több ügyfélre van szükséged, egy kézben mindent megtervezünk és kivitelezünk 
 • Nem csak grafika, hanem iparművész tervezőgrafikai megoldások
 • Programozás, fejlesztés (pl. bonyolultabb webáruház, fizetési konstrukciók megtervezése és kivitelezése)
 • Teljes keresőoptimalizálás (SEO) – és természetesen külső honlapokon elhelyezzük a prémium SEO cikkeket és oldaladat rendszeresen linkeljük, népszerűsítjük
 • Reklám és online marketing támogatás (elemzés, kivitelezés, kampányok elkészítése), de „nyomulós spam” marketing helyett valódi érdeklődés felkeltése

Jobb, ha egy kézben komplexen mindent egy csapat készít el Neked, elkerülve az egymásra mutogatást, időbeli csúszást. Ha van egy jó terméked / szolgáltatásod, a többit ránk bízhatod, mi küldjük a vevőket.