Kedvezményes szórólap készítés és tervezési ár iparművész tervezőgrafikustól

Garancia, gyorsaság és korrekt ár

2003 óta vagyunk a piacon, multikat is folyamatosan kiszolgálunk és garanciát adunk (elvégezzük a teljes munkát, grafikai tervezést és ha nem tetszik a látványterv, akkor nem kell az előleg 30%-án felül semmit sem fizetned).

Ja, és nálunk iparművész tervezőgrafikusok dolgoznak, így a minőség kapcsán probléma fel sem merülhet. Miért dolgozunk kedvező áron és miért vagyunk gyorsak? Mert a szórólap tervezés, készítés kapcsán nem tartunk fenn külön irodát, online minden szolgáltatásunk azonnal, kényelmesen bárhonnan elérhető.

A grafikai tervet online továbbítani tudod a kedvenc nyomdádnak (érdemes próbanyomatot készíttetni) és már el is készültek a szórólapok.

Bármilyen grafikai tervezésben tudunk segíteni, sőt marketingben (szövegírással együtt), programozásban, SEO (keresőoptimalizálás) is, egy kézben. Így, ha van egy jó terméked / szolgáltatásod, akkor küldjük a vevőket.

A szórólap tervezés árat illetően, már nagyon kedvező áron állunk rendelkezésre. Adhatunk Neked személyre szabott árajánlatot?

 

grafika, weboldaltervezés

Néhány referencia

Ezen kívül ebben is segítségedre lehetünk:

  • Ha több ügyfélre van szükséged, egy kézben mindent megtervezünk és kivitelezünk 
  • Nem csak grafika, akár iparművész tervezőgrafikai megoldások
  • Programozás, fejlesztés (pl. bonyolultabb webáruház, fizetési konstrukciók stb.)
  • Teljes keresőoptimalizálás (SEO), elemzés és kivitelezés (külső honlapokon elhelyezzük a PR cikkeket és oldaladat rendszeresen linkeljük, népszerűsítjük)
  • Reklám marketing támogatás (elemzés, kivitelezés pl. kampányok elkészítése), de „nyomulós spam” marketing helyett valódi érdeklődés felkeltése

Jobb, ha egy kézben komplexen mindent egy csapat készít el Neked, elkerülve az egymásra mutogatást, időbeli csúszást. Ha van egy jó terméked / szolgáltatásod, a többit ránk bízhatod, mi küldjük a vevőket.