Instagram marketing tippek és ingyenes chatbot szoftverek

Home / programozás / Instagram marketing tippek és ingyenes chatbot szoftverek

Napi szinten 500 M felhasználó tevékenykedik az Instagramon, és az üzleti profilok száma 25 M-ra tehető és 2 M hirdető van jelen. Naná, hogy egyre többen hirdetnek ezen a platformon.

Itt is igaz az aranyszabály, hogy nem elég hetente egy ingyenes profi képet feltölteni, hanem egyedinek kell lenni. Kitűnve a cégek tömegéből… 2010-ben indult az Instagramra ugyanúgy igaz, hogy nem csak az eladásról szól, így érdemes előbb picit átgondolni a dolgokat.

Nem árt a platformok csatornáit is összekapcsolni egymással. A hashtag (képek feltöltése egy mappában, mely ugyanazzal a hashtaggal érhető el) használata is nagyon fontos. Emellett az őszinteség is meghatározó, hogy ténylegesen megmutasd Magad, de ezt ugyanúgy marketing terv fogja megelőzni, hogy pontos stratégiával rendelkezhess.

Ami érdekes, hogy a Facebook oldalról limitálva lett az Instagram elérése (lásd hírfolyamban történő megjelenés). A lehetőségek tehát csökkenek, annak ellenére, hogy ingyenesek és bárki használhatja őket és használja is a B2B és a B2C szektorban is.

A userek azonban itt inkább személyeket követnek és nem más usereket. Ennek ellenére mégis megjelennek céges termékek, miért is? Mert a véleményvezérek (influencer), valamint ismerősök megjelölik ezeket és így meg tud jelenni a hírfolyamban. Tehát hiába nem követi az adott márkát az illető, mégis szembe találja magát vele.

Ha nagy az aktivitás, akkor az Instagram algoritmusa előre sorol Téged. Mi segíthet ebben? A videó abszolút ebbe a kategóriába tartozik megoldás gyanánt, hiszen több ideig szemléljük, mint a képeket. Emiatt egyre több a videó…

Összefoglalva ezeket mindenképpen vedd figyelembe Instagram marketing tippeket, trükköket illetően.

 

Chatbot készítése, fejlesztése ingyenes szoftverekkel

Lényegre törve nézzünk meg néhány szoftvert, persze attól is függ, hogy Msn-re vagy pl. WordPress oldalra szánod és milyen funkciókra van szükséged.

Chatfuel, összetettebb, pl. cikkek kiküldésére nagyon jó megoldás, és az MI kapcsán is jó választás lehet ez a konstrukció.

Egy másik megoldás a ManyChat. Ezt a szoftvert inkább marketing célra szokták javasolni. Van pro verziója, mely fizetős. Ezzel könnyedén tudsz listát építeni és van a funkciók között pop-up ablak is. Azt mondhatjuk, hogy olyan, mint egy hírlevélküldő szoftver chattel megspékelve.

Ezeket a programokat a Facebookkal integrálva tudod használni. A Many Chat a Messengeren fogja kiküldeni pl. a cikkeidet időzítve, és szegmentálni is lehet ezeket. Emellett természetesen a Youtube, Twitter, RSS, Facebook csatornára is kiküldi az infót, ha rendszeresen publikálnál.

A Facebook-kal való chatbot bekapcsolása után ezt pl. WordPressre is integrálhatjuk ezzel a pluginnal. A Collect.chat is jó megoldás lehet.

Keresztes AttilaPR szakon diplomáztam, aztán pszichológiát tanultam. De a működő online marketing + SEO fogásokat számomra a 2005-ben indított vállalkozásom és sok-sok kávé társasága mutatta meg.

Related Posts

Privacy Policy Settings

google-analytics
mesterséges intelligencia robot, mesterséges intelligencia, humanoid robot, chatbotSEO