Ne akarj weboldal készítés árak iránt érdeklődni, mert…

Home / webdesign / Ne akarj weboldal készítés árak iránt érdeklődni, mert…

…kihagyhatod a legfontosabb dolgot, ha csak a webdesign árakra koncentrálsz. És nem fog jól működni a honlapod nélkülözve eredeti célját. Máshogyan megfogalmazva, nemcsak egy autóra van szükséged, hanem benzinre, GPS-re, és jogsira is…

Ebből a cikkből kiderül, hogy hogyan tudsz igényes Mr. weboldalkészítő kisiparost találni, aki be is járatja a weboldaladat és a szöveget is megírja helyetted, ha az a sóhajod.


Igen, lehet, hogy a csillagokat is lehozza Neked az égről, ha lesz egy kis ideje. Honlap, weboldalkészítés árak ínyenceknek, akik komplex megoldást keresnek, hogy hátradőlve csak az ügyfeleket kelljen fogadniuk.

Ma egy honlap annyit ér, mintha kitennél egy hirdetést a hálószobádba. Esetleg a párod és gyerekeid is tudomást szereznek róla, Rajtad kívül. Ma már konkrét online stratégiára van szükség, hogy tudd, hogyan fogják a honlapodat megtalálni.

 

A honlap önmagában semmit nem csinál, inkább válassz háziállatot Magadnak

Lassan vége az örök vitának, hogy kell-e weblap vagy sem. Van, aki persze anélkül is elvan, de aki ezt a cikket olvassa, az valószínűleg szeretne egy megbízható, kedves, aranyos, precíz weboldalkészítő kisiparost találni magának.

Ó, de az csak a kezdet, hogy lesz egy gyönyörűséges honlapod miután átnézted a „honlapkészítés árakat” és elkészítették Neked a remekművet.

Mert sokszor rosszabb a honlapot karban tartani, mint gondozni egy vásott kis háziállatot. Karban kell tartani ám, frissíteni a tartalmat odafigyelni a jogszabályokra, stb. Mert például adatokat nem lehet csak úgy ukmukfukk kezelni, lásd GDPR. És, ha csak elfelejted a hosting szolgáltatód elérhetőségét kitenni a honlapodra, már is elmarasztalható vagy. Tudtál róla? Olvass erről bővebben: Ha weblapodra nem teszed ki pl. az adószámot, hosting szolgáltató elérhetőségét, megbüntethetnek

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy be is kell „járatni” a honlapot (keresőoptimalizálás alapok).

Nem árt egy kis emberi marketinget is mögé biggyeszteni. Tehát mikor a honlap készítés ár kapcsán azon gondolkozol, hogy melyiket érdemes kiválasztanod, akkor ezeket is vedd figyelembe. Kell, hogy legyen mögötte megfelelő programozás, hogy bármilyen funkciót kezelni tudjon a honlapod, amit csak szeretnél, ezzel automatizálva a különféle folyamatokat.

 

Legyen egy kézben, komplexen minden, hogy Neked csak a vevőkkel kelljen foglalkoznod

Akkor jársz a legjobban, ha Te döntöd el, hogy a teljes házat felépítsék Neked, vagy elég csak, ha „kulcsrakészen” kapod meg a weboldalkészítés ár alapján a hőn áhított weboldaladat. Konkrétan kiválaszthatod, hogy mely elemekre van szükséged.

 

Weblapkészítési árak iránt tehát imigyen érdeklődj

Nagyon alaposan gondold végig, hogy mit szeretnél pontosan (grafikai megoldások, funkcionalitás). Kell-e arculattervezés, hogy egységes, letisztult legyen a megjelenés? Pontosan hol fogod bereklámozni az oldalt, azaz honnan fognak jönni a vevők? Ehhez részletes, online marketing terv kell.

Kérj segítséget ezekben a kérdésekben, ha nem tudod mi fán terem mindez. És szükséged lesz ezután néhány árajánlatra (ugyanarra a specifikációra) és csak ezután rendeld meg a honlapot.

Mire figyelj, ha (új) honlapot akarsz magadnak? + webgrafika előtte-utána rész

Keresztes Attila

PR szakon diplomáztam, aztán pszichológiát tanultam. De a működő online marketing + SEO fogásokat számomra a 2005-ben indított vállalkozásom és sok-sok kávé társasága mutatta meg.

…akkor olvad el a 27 pontos ellenőrző listát, hogy tudd, mik a legfontosabb szempontok, ha bereklámozott honlapot szeretnél csináltatni Magadnak. Így nem kell több tucat cikkből és árajánlatból összeszedni a lényeget. 15 perc alatt képbe kerülsz, rengeteg időt, energiát, pénzt és bosszankodást megspórolva!

Related Posts
kevés honlap forgalomkisarculat, nagyarculat