Hibás online tartalomkezelő rendszerek, kérdőívek, formok és grafikai kivitelezés

Home / grafikusok / Hibás online tartalomkezelő rendszerek, kérdőívek, formok és grafikai kivitelezés

Hogyan érdemes leegyszerűsíteni, automatizálni néhány funkciót kitölthető elektronikus mezőkkel (formok), megfelelő grafika kíséretében? Ezt a témát járja körbe ez a cikkünk.

 

kitolthető, tartalomkezelő felületek, formok

 

Mielőtt elkezdenéd

Sokan úgy készítenek tartalomkezelő és feltöltő felületeket, mezőket, formokat, elektronikus kérdőíveket, hogy nem gondolják végig, hogy hogyan tudják a legoptimálisabban használni azokat. Aztán elvesznek a részletekben. Ez amennyire sablonos, annyi bonyodalmat szokott szülni. De, ha elolvasod ezt a cikket, akkor természetesen ez rád nem lesz igaz.:) Az időgazdálkodásból tudjuk, hogy amit lehet, azt automatizálni kell, de a dolog visszafelé is elsülhet, ha a software-ek nem működnek a frissítés miatt, vagy nem telepíthető a tárhelyünkre, esetleg a fórumok, blogok nem magyaríthatóak megfelelően. Ezek alap kérdések, hiszen a házat sem szokták csak úgy elkezdeni építeni. Egy kivétel van talán: Gaudí. De ez egy másik történet.

Inkább így

kitolthető, tartalomkezelő felületek, elektromos kérdőívek

Sok program nem tudja legenerálni táblázatba az adott információkat, esetleg nem kapunk értesítést, ha valaki kitölti őket, így felér egy lyukas vödörrel a rendszerünk. Illetve sok esetben annyira túl van komplikálva a rendszer, hogy már az sem érti, aki létrehozta.:) Nemhogy, aki ki szeretné tölteni vagy aki kezelni szeretné a rendszert. Érdemes különbséget tenni a crm rendszer és más ügyviteli rendszerek, illetve a hírlevélküldő szoftverek között. Ne akarjunk mindent bezsúfolni egy helyre, mert akkor semmi nem fog megfelelően működni és olyanok leszünk, mint a hirdető, aki ezt írja a reklámhirdetésében: Eladó ház, és ugyanitt 5 kg krumpli is eladó.:)

Miután megterveztük a tartalomkezelő és feltöltő felületeket, formokat, elektronikus kérdőíveket, először ültessük le elé valakit, aki nem ért ehhez a területhez és kérjük meg, hogy mondja el véleményét. Mi előnyös, mi hátrányos az elrendezésben stb?

Elő a grafikussal

Ha végig gondoltuk mire van szükség, jöhet a megfelelő programmotor kiválasztása és a grafikai iparművész tervezés, ha igényes munkára vágyunk és azt szeretnénk, hogy cégünket ezzel azonosítsák. És ne olcsójánosok keressenek fel minket. A nagy arculati elemek közül nyilván részletesebb piktogramok elkészítése bonyolultabb feladat lehet, mint az oklevelek vagy szórólapok tervezése. Persze sokszor webdesign-ra van szükség és azon belül kell több kidolgozott munkával előállnia a grafikusoknak. Mindenesetre az iparművész tervezőgrafikus máshogy dolgozik sok esetben legyen szó szórólapokról, névjegyekről, honlapokról, logókról, prospektusokról, dekorációkról, kiadványokról, teljes vagy részleges arculatról, cd, dvd borítókról, vagy hirdetésekről.

grafikai megoldások iparművész grafikák
illusztrációk

Nézd meg referenciáinkat és tégy próbára minket, klikk ide.

Keresztes Attila

www.spiritlab.hu


“Adunk egy grafikust ajándékba 1 napra”


PR szakon diplomáztam, aztán pszichológiát tanultam. De a működő online marketing + SEO fogásokat számomra a 2005-ben indított vállalkozásom és sok-sok kávé társasága mutatta meg.

Related Posts

Privacy Policy Settings

google-analytics
plakáttervezésprogramozó