Visszafejlődsz, ha a konkurencia webfejleszt helyetted

Home / webdesign / Visszafejlődsz, ha a konkurencia webfejleszt helyetted

Állandósult valóság vagy weblap?

Ha igaz az, hogy folyton minden változik: a testünk, az évszakok, az elektronika, a híradástechnika stb. akkor miért ne kéne vállalkozásunkon belül weboldalunkat, honlapunkat is folyton fejlesztenünk? Ezt érdemes szem előtt tartani a grafikai honlapfejlesztések, webfejlesztések kapcsán.


Na jó, van két dolog, ami nem változik, ahogy mondani szokták, legfeljebb az időpontja és „milyensége”, ez a halál és az adó.:)

Ha a honlap nem értékesít, akkor ki kell rúgni vagy meg kell változtatni, mert akkor minek egy cégnek honlap, ha nem hoz eredményt, új ügyfeleket?

Persze a marketing megoldásokra kell „felültetni” a grafikát is, mert a jó megjelenésű grafika, „webdizájn” önmagában kevés.

 

Milyen lenne a piacon a honlapod, ha pl. 20 év alatt semmit nem változtattál volna meg rajta?

Megmutatom:

weblapkészítés

Ezen az oldalon van mit fejlesztenünk

Muzeális érték, hiszen még ekkor csak az ezredforduló környékén járunk, csöppet frissítsünk rajta.

 

Igen, ugyanaz a krapek (jómagam) van rajta.

weblapfejlesztések, honlapkészítés.

 

Egyébként lehet, hogy már a retro stílusa miatt is sikert aratnék vele 🙂

Visszatérve, ha testünket, lelkünket, párunkat, gyerekünket, autónkat, házunkat folyamatosan ápoljuk – tisztelet a kivételnek:) -, miért lenne ez máshogy a site-unk, weblapunk esetében? Miért ne kéne ebben webdesignerek, honlaptervezők segítségét kérni?

 

Ha mi ezt nem tesszük meg, akkor majd helyettünk a konkurencia megteszi, így hozzájuk képest visszafelé fogunk fejlődni, pedig nem csináltunk semmit.

Ha pedig nem tehetséges grafikust, vagy iparművész tervezőgrafikust választunk, akkor elképzelhető, hogy a „webdizájn”, illetve a weboldal fejlesztések fordítva sülnek el és elriasztják a vevőinket. Nem véletlen, hogy a profi honlaptervezők nem csupán hobbiból végzik el munkájukat, hanem szakemberekként fejlesztik weboldaladat. A folyamatos tanulás, fejlődés, aktuális trendek követése pedig elengedhetetlen ebben a szakmában. A weblapkészítők, webdesignerek ugyanúgy egy szakmát gyakorolnak, mint a cipész vagy pszichológus vagy a politikus. Na jó, ez nem a legjobb hasonlat talán néhány esetben.:)

És micsoda véletlen, hogy mi éppen ezzel foglalkozunk.:) Viccen kívül nem ezen a cikken, hanem inkább a referenciamunkánkon van a hangsúly, muszáj a szerény iparművész tervezőgrafikus művészeket ilyen módon „felkonferálnom”, megmutatnom mit tudnak létrehozni, mert ők szerények velem ellentétben.:) Szóval nézzük meg ezeket a munkákat közösen.

 

 

Referenciáink közül

Weboldal tervezés, weboldal készítés

Weboldal tervezés, weboldal készítés

Weboldal tervezés, weboldal készítés

Keresztes Attila

PR szakon diplomáztam, aztán pszichológiát tanultam. De a működő online marketing + SEO fogásokat számomra a 2005-ben indított vállalkozásom és sok-sok kávé társasága mutatta meg.

…akkor olvad el a 27 pontos ellenőrző listát, hogy tudd, mik a legfontosabb szempontok, ha bereklámozott honlapot szeretnél csináltatni Magadnak. Így nem kell több tucat cikkből és árajánlatból összeszedni a lényeget. 15 perc alatt képbe kerülsz, rengeteg időt, energiát, pénzt és bosszankodást megspórolva!

Related Posts
programozómesterséges intelligencia robot, mesterséges intelligencia, humanoid robot, chatbot